Hem / Föreläsare / Karin Winther
Karin Winther - föreläsare - Speakers&friends

Karin Winther

Expert på Generation Z, hållbarhet och digitala trender

Karin Winther är strategisk konsult med fokus på hållbarhet, Generation Z och digital kommunikation. Hon har en lång erfarenhet som journalist, med bakgrund inom tv, media, digitala trender och digitalisering. Med sin spetskompetens är hon unik som expert på att förstå hur unga idag ser på hållbarhetsfrågor – och vad de förväntar sig av företag, både som konsumenter och anställda. 

Karin Winther medverkar regelbundet som expert kring Generation Z, digitala trender och tech i TV4, SVT, Aftonbladet, Resumé och Dagens Media. Hon har även varit krönikor inom digitala trender för Veckans affärer och driver en välbesökt blogg på Resumé.

Karin har stor erfarenhet av att stå på scen och framför kameran, med bakgrund som programledare på SVT och en gedigen meritlista som konferencier och moderator. Med erfarenhet från Grammisgalan, Guldägget och Schibsted Next är hon både en föreläsare med fingertoppskänsla och en rutinerad moderator.

Idag jobbar hon som konsult med några av Sveriges mest välkända bolag och organisationer på sin kundlista.

 

Föreläsning med Karin Winther

Som föreläsare levererar Karin Winther kunskap och inspiration för att förstå Generation Z och deras förväntningar på hållbarhet, för att ni ska kunna framtidssäkra er affär och organisation. Ni får med er inspiration och värdefulla insikter för att förstå och attrahera nästa generation, som anser att frågor som klimat och miljö är avgörande för hur de konsumerar och vilken arbetsgivare de väljer.

Föreläsningar skräddarsys givetvis med fokus på kundens specifika behov/bransch, för att exempel och rekommendationer ska bli så relevanta som möjligt.

 

Länkar

Resumé: Trender bland unga 2023 – Second hand, BeReal och nördens återkomst

SVT: Kunskapsboom på Tiktok – miljardvisningar bland unga användare 

TV4: Facebook-kris, Tiktok och Metaverse-miljarderna 

Resumé: 3 insikter från Youtube:s Gen Z-rapport

Resumé: 7 tips – Så lyckas du som företag på Tiktok

 

Pressbild – Karin Winther.

Så bokar du Karin Winther

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Peter Siljerud

Jan Scherman

Fredrik Wikholm

Vill du boka Karin Winthersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Karin Winther som föreläsare!