Hem / Föreläsare / Karin Zingmark
Karin Zingmark - Föreläsning - Speakers&friends - Föreläsare

Karin Zingmark

Ledarskap i en digital värld

Karin Zingmark har över tjugo års erfarenhet av att driva förändring på temat kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld. Genom åren har Karin haft ledande befattningar inom IT, tech- och mediabranschen, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Med nyfikenhet som drivkraft, mod att testa nytt och utforska och stort engagemang för digitalisering säkerställer Karin att utnyttja de möjligheter som uppstår i en uppkopplad värld.

På Microsoft var Karins uppdrag att förnya sättet man bedriver marknadsföring och kommunikation för att fullt ut nyttja möjligheterna i dagens medielandskap. Idag är det inte enbart plånboken som styr den effekt du kan åstadkomma med din kommunikation – du måste hitta sätt att bidra med värde och därigenom få människor att välja att lyssna, interagera och dela ditt budskap.

Digitalt ledarskap, det vill säga att leda team i ett uppkopplat, flexibelt arbetsliv där digital kommunikation ligger till grund för samarbete och resultat, är något Karin har flera års praktisk erfarenhet av. Enligt Karin är det inte tekniken som skapar stress och utbrändhet i dagens samhälle. Det är känslan av maktlöshet och att inte räcka till som gör att vi mår dåligt. Rätt använt kan teknik snarare hjälpa oss att få balans i livet och motverka negativ stress. Som chefer och medarbetare i ett digitalt arbetsliv behöver vi coacha medarbetare och oss själva att hitta balans i livet när yrkes- och privatliv flyter ihop.

Karin är tillgänglig som föreläsare och frilansande strategisk rådgivare på temat kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld. Ska ni driva ett förändringsarbete och få alla med på tåget? Vill ni inspireras av möjligheterna att nå ut och bygga varumärke i dagens medielandskap? Tänker ni förflytta er från det traditionella kontorsbaserade arbetssättet till ett flexibelt och digitalt sätt att samarbeta? Då ska ni anlita Karin. Hon anpassar uppdraget efter era behov, oavsett om ni behöver en inspirerande dragning, en laddad energiboost eller en produktiv workshop.

Sagt om Karin:

”Jag har jobbat med Karin Zingmark vid ett flertal tillfällen då hon talat på några av mina konferenser i Sverige, däribland Webbdagarna, en av Sveriges främsta mötesplatser för alla som jobbar med digital kommunikation. Karins professionalism och entusiasm är tydlig för alla, oavsett hur stor publiken är. Lägg till hennes erfarenhet och kunskap från rollen som marknadschef och ledare i en digital värld och du har en fantastisk talare. Hon är en stjärna.”

Magnus Höij, tidigare chefredaktör Internet World

Pressbild

Så bokar du Karin Zingmark

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Siri Helle

Stephan Wilson

Niklas Laninge

Karin Zingmark - Föreläsning - Speakers&friends - Föreläsare

Karin Zingmark

,

Vill du boka Karin Zingmarksom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Karin Zingmark som föreläsare!