Hem / Föreläsare / Karsten Torebjer
Karsten Torebjer - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Karsten Torebjer

Humorshow – med psychic medium

Karsten Torebjer tar med sin publiken till den övernaturliga humorvärlden och visar med tydlighet att han är världens bästa medium och 100% äkta.

Komikern Patrik Larssons karaktär Karsten Torebjer har över 90.000 följare på Facebook, mycket populära videoklipp och låtar samt två helt utsålda Sverige-turnéer bakom sig. Nu har du möjlighet att boka honom till ditt evenemang.

Karsten är, i alla fall enligt honom själv, ett äkta medium som kan kontakta de döda, se in i framtiden och hitta försvunna föremål. Ja han kan göra allt, så länge du betalar fakturan.

Följ med in i Karstens värld och få svar på frågor som: Det läskiga ljudet, är det ett spöke eller bara morfar som andas genom näsan? Är du besatt eller bakis? Hör du röster på riktigt eller är det slut på din medicin?

Under 45 övernaturligt roliga minuter kommer Karsten försöka bevisa att han är ett äkta medium. Han kommer flytta föremål med nästan bara tankekraft, mer eller mindre få kontakt med spöken och gör allt för att lista ut koden till ditt bankomatkort.

Boka Karsten Torebjer till ditt evenemang för en underhållande och galen ”dansk” humorshow.

Pressbild

Så bokar du Karsten Torebjer

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Shanti Rydwall-Menon

Karsten Torebjer - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Karsten Torebjer

Vill du boka Karsten Torebjersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Karsten Torebjer som föreläsare!