Hem / Föreläsare / Katarina Hultling
Katarina Hultling - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Katarina Hultling

Våga lev ditt liv – det är aldrig försent.

Katarina Hultling är en fascinerande föreläsare, som blandar humor och allvar när hon ger människor en injektion i konsten att våga leva sina liv. Och att det aldrig är för sent att lära känna sig själv och ta vara på nya insikter om vad livet har att erbjuda. Hon är en varm och underhållande föreläsare som får åhörarna att känna livsglädje oavsett ålder eller livssituation.

Efter nästan 25 år i Public service tjänst på Sveriges Radio och TV- blev Katarina frilansjournalist år 2000. Hon har sedan dess föreläst i många olika sammanhang och berättat om sitt jobb med stora evenemang som OS, VM, Nobelfesten och programmen om Kungafamiljen när barnen var små. Katarina har egna meriter som curlare. I högen av medaljer finns bland andra två EM-guld och två VM-silver. Hon beskriver med mycket humor, självironi och kloka insikter om sina livserfarenheter, både yrkesmässigt och privat.

Det handlar till del om mänskligt mod och förmågan att stå upp för sig själv och ta vara på det liv man har. Så länge man har det. Och hon har många egna erfarenheter av hur svårt det kan vara.

Katarina är biologiskt barnlös, har en bror som sitter i rullstol efter en dykolycka på 80-talet, hennes mor lever och är över 90 år gammal, så hon vet väl hur det är att vara anhörig i vården men också vad som krävs för att hålla gnistan – till själva livet. Och själv drabbades hon av bröstcancer för ett antal år sedan. Efter tuffa behandlingar har hon kommit tillbaka, bättre än någonsin, i sina iakktagelser och reflektioner kring vad livet går ut på.

Katarina Hultling har fina nycklar och goda exempel på hur man kan ” bli bra på sig själv” och med det finna glädje i att engagera sig i andra och annat. Hon har utbildat sig till både bartender och jympaledare på Friskis&Svettis vid tidpunkter då hon känt ensamheten i frilanslivet komma krypande.

Hon har något för alla, hon har levt, hon lever och hon vet att berätta om det.

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Gurra Krantz

Renata Chlumska

Magnus Helgesson

Nour El Refai

Katarina Hultling - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Katarina Hultling

,