Hem / Föreläsare / Katarina Hultling
Katarina Hultling - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Katarina Hultling

Våga lev ditt liv – det är aldrig försent

Katarina Hultling är en fascinerande föreläsare, som blandar humor och allvar när hon ger människor en injektion i konsten att våga leva sina liv. Och att det aldrig är för sent att lära känna sig själv och ta vara på nya insikter om vad livet har att erbjuda. Hon är en varm och underhållande föreläsare som får åhörarna att känna livsglädje oavsett ålder eller livssituation.

Efter nästan 25 år i Public service tjänst på Sveriges Radio och TV- blev Katarina Hultling frilansjournalist år 2000. Hon har sedan dess föreläst i många olika sammanhang och berättat om sitt jobb med stora evenemang som OS, VM, Nobelfesten och programmen om Kungafamiljen när barnen var små. Katarina har egna meriter som curlare. I högen av medaljer finns bland andra två EM-guld och två VM-silver. Hon beskriver med mycket humor, självironi och kloka insikter om sina livserfarenheter, både yrkesmässigt och privat.

Det handlar till del om mänskligt mod och förmågan att stå upp för sig själv och ta vara på det liv man har. Så länge man har det. Och hon har många egna erfarenheter av hur svårt det kan vara.

Katarina är biologiskt barnlös, har en bror som sitter i rullstol efter en dykolycka på 80-talet, hennes mor lever och är över 90 år gammal, så hon vet väl hur det är att vara anhörig i vården men också vad som krävs för att hålla gnistan – till själva livet. Och själv drabbades hon av bröstcancer för ett antal år sedan. Efter tuffa behandlingar har hon kommit tillbaka, bättre än någonsin, i sina iakktagelser och reflektioner kring vad livet går ut på.

Katarina Hultling har fina nycklar och goda exempel på hur man kan ” bli bra på sig själv” och med det finna glädje i att engagera sig i andra och annat. Hon har utbildat sig till både bartender och jympaledare på Friskis&Svettis vid tidpunkter då hon känt ensamheten i frilanslivet komma krypande.

Hon har något för alla, hon har levt, hon lever och hon vet att berätta om det.

 

Pressbild

Så bokar du Katarina Hultling

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Olof Röhlander

Daniel Fåhraeus

Katarina Hultling - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Katarina Hultling

,

Vill du boka Katarina Hultlingsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Katarina Hultling som föreläsare!