Hem / Föreläsare / Kjell A. Nordström
Kjell A. Nordström - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Kjell A. Nordström

Globalisering och framtidens ledarskap

Kjell A. Nordström är en inflytelserik och respekterad affärsguru världen över och en internationellt efterfrågad talare. Genom att blanda sina omfattande akademiska kunskaper med sin karisma och fantastisk retorik, skapar han både dynamiska och levande föreläsningar. De är tankeväckande och alltid i linje med tiden.

Kjell A. Nordström är ekonomie doktor, föreläsare och har tidigare arbetat som forskare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Han är känd som en av de ledande forskarna på multinationella företag och den globala marknaden. Dessutom  har han fungerat som rådgivare till regeringar och företag om globalisering och företagsstrategier.

Kjell är en framgångsrik författare. År 1999 utgavs den internationella bästsäljaren Funky BusinessTalang får kapitalet att dansa som han skrev tillsammans med Jonas Ridderstråle. Denna bok har översatts till 40-tal språk och sålts i över en miljon exemplar. Nordström och Ridderstråle har även skrivit managementklassikerna Karaoke Capitalism – Management for mankind och Funky Business Forever.

Tillsammans med Per Schlingmann har Kjell A. Nordström skrivit böckerna Urban Express och Corona Express – en liten bok om världen efter pandemin. Uppföljaren till dessa två böcker, Momentum – En liten bok om hur krig, klimatkris och virus förändrar, utkommer hösten 2022.  I Momentum beskriver författarna hur en ny ram för samhällsutvecklingen växer fram samtidigt som den teknologiska utvecklingen fortgår. Det nya ramverket får genomgripande konsekvenser för samhällen, städer, företag och människor. I boken berättar Kjell A. Nordström och Per Schlingmann vilka som är de nya framgångsfaktorerna.

Mycket av Kjells forskning och rådgiving fokuserar på områdena företagsstrategi, multinationella företag och globalisering.

 

Kontakta oss på Speakers&friends för att boka en inspirerande och tankeväckande föreläsning med Kjell A. Nordström!

 

Pressbild – Kjell A. Nordström

Så bokar du Kjell A. Nordström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

John Mellkvist

Farida Rasulzada

Vill du boka Kjell A. Nordströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kjell A. Nordström som föreläsare!