Hem / Föreläsare / Klas Hallberg
Klas Hallberg - Boka föreläsning

Klas Hallberg

Arbeta mindre och få mer gjort.

Klas Hallberg har bjudit på tänkvärd underhållning  i snart tjugo år för närmare 2000 företag, organisationer och skolor. Klas är en naturbegåvning med stor talang att få med sig sina åhörare och framförallt att få dem att skratta.

Klas är duktig på scen men det tog år av försök med att lära sig allt om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa, egen utveckling och lite ekonomi. Klas är avhoppad ekonom och eftersom han inte lärde mig mycket under dessa år ägnade han desto mer tid åren efter till att lära mig hur man egentligen lär sig saker. Den kunskapen använder han idag på scen. För det är ju klurigt det där med att lära sig nya saker. Folk vill gärna ha det bättre men helst vill dom ha det likadant. I alla fall vill dom slippa ändra något själva. Bättre att chefen, kollegorna, frun, maken, vännerna, grannarna ändrar på sig. Så blir allt bra. På Klas föreläsningar inspirerar han deltagarna till att se hur dom själva kan delta i sina egna liv och inte lägga ut det på andra.

Klas anpassar sina föreläsningar efter tillfället och publiken. Här är några exempel på teman som han brukar bygga evenemangen kring:

YCDBRALAI – en föreläsning om att arbeta mindre och få mer gjort
You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot. En föreläsning om att använda en större del av människans potential. Det slösas bort alldeles för mycket energi, både i arbetsliv och i privatliv, på att göra saker vi tror att vi borde göra. Här inspirerar jag till att göra rätt saker istället för att göra många saker.

Hedra mysteriet – prestera bättre och må bättre
Kärnan i föreläsningen handlar om att inspirera individer och organisationer att både styra upp och släppa taget. Jag upplever att vi till stor del urskiljningslöst försöker styra upp, kontrollera, förstå det mesta i vårt liv och jag tror i grunden det är bra att vi försöker få ordning på tillvaron. Problemet är när vi ger oss på sånt som är svårt att ta kontroll över, eller att vi ibland är så bundna av olika målstyrningsprocesser, scorecards eller budgetar att vi helt enkelt struntar i att göra saker som inte passar med vår planering. Det kan bli väldigt omständigt, inneffektivt och dyrt. Under föreläsningen inspirerar jag åhörarna att ta ett kliv framåt och våga göra mer av det som verkligen är angeläget.

Det möjliga och omöjliga
Klas beskriver föreläsningen som ”en nyanserad diskussion i monologform kring att åstadkomma det som tidigare verkade omöjligt”. Vi människor är experter på att skapa uppfattningar om både stort och smått, ont och gott. Uppfattningar som vi hellre försvarar även om vi inte trivs med dem, än att våga upptäcka en ny sanning som vi mår bättre av.

Från stress till arbetsglädje
Klas Hallberg bjuder på sig själv och sina tankar kring stress i vardagen. En levande, engagerande, ifrågasättande och underhållande föreläsning om hur vi kan få ut mer av vår vardag.

Pressbild

Så bokar du Klas Hallberg som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jonna Nyberg

Jacob Lovén

Rune Larsson

Klas Hallberg - Boka föreläsning

Klas Hallberg

Vill du boka Klas Hallbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Klas Hallberg som föreläsare!