Hem / Föreläsare / Kodjo Akolor
Kodjo Akolor - föreläsare - Speakers&friends

Kodjo Akolor

Brott mot jantelagen

Vilda imitationer och skruvad vardagskomik.

Vi ska tro att vi är något! Brott mot jantelagen är en personlig standup-föreställning som tar avstamp i Kodjo Akolors liv och hans motto att aldrig vara nöjd med det man har.

– Min resa från student, plåtslagare, brevbärare och finans snubbe till radiopratare och komiker är i sig ett brott mot jantelagen. Jag vill visa folk att det går att bryta mot jantelagen oavsett vem man är genom att berätta om mitt liv från barndom fram till idag. Jag vill få folk att tänka ”fan vi knäcker jantelagen, vi kickar ut den ur vårt svenska DNA”.

Kodjo Akolor är komiker och programledare för “Musikhjälpen”, ”P3 Guld” och ”Morgonpasset i P3″. Han bjuder på tänkvärda iakttagelser och standup med högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.

 

Pressbild

Så bokar du Kodjo Akolor som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Sabinije von Gaffke


Arvid Axland

Anna Bellman

Kodjo Akolor - föreläsare - Speakers&friends

Kodjo Akolor

Vill du boka Kodjo Akolorsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kodjo Akolor som föreläsare!