Hem / Föreläsare / Kristian Luuk
Kristian Luuk - Boka föreläsning

Kristian Luuk

Hitta din grej – från Handels till På spåret

Genom att leda program som Melodifestivalen, På spåren och Sen kväll med Luuk för att nämna några har Kristian Luuk blivit en av Sveriges mest populära och skickliga programledare.

– Det började med att jag gick på Handelshögskolan och skulle bli civilekonom. Den karriären slutade med att jag busringde till Jarl Kulle och sa bajs och la på luren. Vad som egentligen hände däremellan frågar man sig, säger Kristian Luuk.

Kristian vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt, för det är ofta det man är bra på och där man kan blomma ut. Många följer bara strömmen och hamnar där de hamnar och accepterar det. Speciellt gällande de stora frågorna i livet – vem man lever med och var man jobbar, medan man vid köp av en ny klockradio kan lägga ner hur mycket tid och research som helst.

Kristian Luuk är också en mycket skicklig och uppskattad moderator.

 

Pressbild

Så bokar du Kristian Luuk som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Lina Thomsgård

Christina Stielli

Kristian Luuk - Boka föreläsning

Kristian Luuk

,

Vill du boka Kristian Luuksom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kristian Luuk som föreläsare!