Hem / Föreläsare / Kristian Luuk
Kristian Luuk - föreläsare - Speakers&friends - foto: Kitty Lingmerth - profilbild

Kristian Luuk

Rutinerad och älskad programledare

Genom att leda program som Melodifestivalen, På spåret och Sen kväll med Luuk – för att nämna några – har Kristian Luuk blivit en av Sveriges populäraste programledare. Han har röstats fram till Årets manliga TV-programledare inte mindre än sex gånger. Kristian är också en mycket erfaren och omtyckt moderator och konferencier samt en inspirerande föreläsare.

Kristian Luuk var en av grundpelarna i det kulturförklarade busringningsprogrammet Hassan och senare i det legendariska pratprogrammet Knesset. Han har fått världsstjärnor som Madonna och Bruce Springsteen att vallfärda till Sveriges första riktiga talkshow Sen kväll med Luuk och lett Melodifestivalen två år i rad. Från 2009 har han skapat TV-historia genom att tillsammans med Fredrik Lindström leda På spåret i SVT.

Kristian har även gjort scenframträdande bland annat i form av den hyllade föreställningen Bröderna Luuk – får man göra slut med sitt syskon tillsammans med sin bror Martin Luuk.

Våren 2018 hade Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg premiär på Scalateatern. Kända gäster intervjuades på scen av Kristian och Instagram-fenomenet Daniel Hallberg var sidekick och husband. Det hyllade formatet fortsatte under hösten i Stockholm och på turné i landet. Hösten 2019 tog Kristian och Daniel klivet in i TV-rutan då de hade premiär för talkshowen Luuk & Hallberg på SVT där duon intervjuar både svenska och internationella stjärnor och dagsaktuella personer.

 

Konferencier & moderator

Kristian Luuk är en mycket proffsig konferenicer och moderator. Han är expert på att locka fram det mest intressanta ur människor så att samtalet leds in på spännande och roliga vägar. Dessutom lyser hans komiska ådra igenom i allt han gör vilket garanterar ett underhållande evenemang.

 

Hitta din grej – en föreläsning med Kristian Luuk

”Hitta din grej” är en  inspirationsföreläsning med mycket igenkänning. Kristian Luuk vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt, för det är ofta det man är bra på och där man kan blomma ut – hitta sin grej, helt enkelt!

I föreläsningen kåserar Kristian om sin resa från Handelshögskolan till På spåret.

– Det började med att jag gick på Handelshögskolan och skulle bli civilekonom, och det slutade med att jag busringde till Jarl Kulle och sa bajs och la på luren. Vad hände egentligen däremellan frågar man sig, säger Kristian Luuk.

 

Kristian Luuk - föreläsare - Speakers&friends - foto: Kitty Lingmerth Kristian Luuk - föreläsare - Speakers&friends - foto: Kitty Lingmerth Kristian Luuk - föreläsare - Speakers&friends - foto: Kitty Lingmerth - pressbild

Foto: Kitty Lingmerth

 

Kontakta oss på Speakers&friends och boka Kristian Luuk
– för en garanterad lyckad tillställning!

 

Pressbild – Kristian Luuk (foto: Kitty Lingmerth)

 

Så bokar du Kristian Luuk

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anders "Ankan" Johansson

Mary Juusela

Ramona Karlsson

Vill du boka Kristian Luuksom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kristian Luuk som föreläsare!