Hem / Föreläsare / Kristin Heinonen
Kristin Heinonen - Boka föreläsning

Kristin Heinonen

Digitalisering och digitala strategier.

Kristin Heinonen har en bakgrund som nyhetsjournalist och producent på Sveriges Radio och har även arbetat för FN i Peking med internationella medierelationer. Hon är medgrundare till Sweden Social Web Camp som är en unconference om den sociala webben och internets framtid. En unconference är en konferens utan fastställd agenda där innehållet helt och hållet styrs av deltagarna. 

Som tidigare VD för en webbyrå har hon transformerat hur företag använder digitala lösningar till att förbättra kundrelationer , bli synligare och öka sin försäljning. Kristin har arbetat med flera av Sveriges största och mest välkända medieorganisationer men även med mindre företag för att förbättra deras digitala strategier. Hon menar att företag måste ha en digital affärsutveckling med tjänster som hjälper dina kunder i vardagen och kapar steg från tanke till handling.

Kristin är mycket uppskattad som både föreläsare och processledare och hon anpassar sig efter varje kunds behov och kunskaper inom området. Hon håller även i workshops själv eller tillsammans med sina kollegor för att bygga en konkret grund för er organisations digitala kommunikation.

Pressbild

Så bokar du Kristin Heinonen som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Sascha Abdelnabi

Jan Scherman

Lars Carlberg

Johan Eriksson

Kristin Heinonen - Boka föreläsning

Kristin Heinonen

,

Vill du boka Kristin Heinonensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kristin Heinonen som föreläsare!