Hem / Föreläsare / Kristin Heinonen
Kristin Heinonen - föreläsare. - Speakers&friends - profilbild

Kristin Heinonen

Digitalisering och digitala strategier

Kristin Heinonen har en bakgrund som nyhetsjournalist och producent på Sveriges Radio och har även arbetat för FN i Peking med internationella medierelationer. Hon är medgrundare till Sweden Social Web Camp som är en unconference om den sociala webben och internets framtid. En unconference är en konferens utan fastställd agenda där innehållet helt och hållet styrs av deltagarna. 

Som tidigare VD för en webbyrå har Kristin Heinonen transformerat hur företag använder digitala lösningar till att förbättra kundrelationer, bli synligare och för att öka sin försäljning. Kristin har arbetat med flera av Sveriges största och mest välkända medieorganisationer men även med mindre företag för att förbättra deras digitala strategier. Hon menar att företag måste ha en digital affärsutveckling med tjänster som hjälper kunderna i vardagen och kapar steg från tanke till handling.

Kristin Heinonen är mycket uppskattad som både föreläsare och processledare och anpassar sig efter varje kunds behov och kunskaper inom området. Hon håller även i workshops själv eller tillsammans med sina kollegor för att bygga en konkret grund för er organisations digitala kommunikation.

 

Exempel på Kristins föreläsningar:

När kunden flyttade till internet

Vad vinner företag på att finnas i sociala medier och satsa på att utveckla tekniska tjänster? Vad är egentligen bra digital marknadsföring? En föreläsning som varvar fakta om internetanvändande och nya användarbeteenden med spännande exempel från varumärken som använder digitala kanaler på nya och innovativa sätt.

 

Digital affärsutveckling – när din bästa inkomstkälla är digital

Idag är alla företag i teknikbranschen. Hur ska man tänka för att inte bli omsprungen? En inspirationsföreläsning om den fantastiska digitala utvecklingen som erbjuder nya möjligheter för även traditionella företag att hitta nya intäktsströmmar.

 

Välkommen till den digitala framtiden

Framtiden är närmare än vad vi tror. Artificiell intelligens, robotar och virtuella assistenter som vi tidigare bara sett på film är redan verklighet och kommer att bli en del av vår vardag inom bara några få år. Hur ser vår framtid ut och hur kommer vi att påverkas?

 

Hänger du med? Bli en bättre trendspanare

Det är tuffare än någonsin att hänga med i digitaliseringen. Vad är en trend egentligen, hur beter sig digitala trender och hur samspelar de med andra globala makrotrender? I denna föreläsning får du konkreta råd på hur du och din organisation blir bättre på omvärldsbevakning, men också hur trender beter sig på oväntade sätt och vanliga misstag vi alla gör när vi försöker förutse framtiden.

 

Pressbild – Kristin Heinonen

Så bokar du Kristin Heinonen

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Dan Hasson

Peter Siljerud

Jeanette Fors-Andrée

Kristin Heinonen - föreläsare. - Speakers&friends - profilbild

Kristin Heinonen

,

Vill du boka Kristin Heinonensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kristin Heinonen som föreläsare!