Hem / Föreläsare / Kristina Keyyo Petrushina
Keyyo - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim

Kristina Keyyo Petrushina

Bloggare och programledare

Kristina Keyyo Petrushina har en av Sveriges största Youtube-kanaler. Hon är en humorist och imitatör med rötterna i Ryssland.

Kristina har en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Hon är en stor humorist och imitatör med rötter i Ryssland och trots sin unga ålder på 19 år har hon redan varit en aktiv video-bloggare i nio år. Hon vänder sig till en ungdomlig publik och är en av de absolut mest lovade kvinnliga komiska talangerna idag. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

Hon har bland annat varit med i Talang tillsammans med Pär Lernström. Hon har även TV-serierna ”Keyyo o co” och ”Ombytta roller med Keyyo” uppe på SVT-play.

 

Föreläsning med Kristina

Att kommunicera på social medier
Kristina Keyyo Petrushina är endast 20 år men driver en av Sveriges allra största Youtube- samt Instagramkanaler och är en stor favorit bland ungdomarna. Nu är hon aktuell med sin första föreläsning där hon berättar om sin framgångssaga och kommunikation på sociala medier.

Som företag får du reda på: Varför har traditionell annonsering förflyttas så snabbt under de senaste åren? Hur lyckas man egentligen ta sig igenom bruset och exponeras för nya målgrupper? Vad är egentligen influencers – och varför ska man samarbeta med dem?

I sin föreläsning ger Kristina realiserade exempel på lyckade och misslyckade samarbeten mellan influencers och företag. Är du nyfiken på hur du kan maximera din marknadsföring på dagens marknad så är denna föreläsning något för er.

 

Kristina Keyyo Petrushina - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim Kristina Keyyo Petrushina - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim Kristina Keyyo Petrushina - föreläsare - Speakers&friends - foto: Mats Bäcker

Foto 1 & 2 – Robert Eldrim, Foto 3 – Mats Bäcker

 

Kristina kan bokas som

  • föreläsare
  • konferencier/ moderator
  • skådespelare
  • programledare
  • film/tv-medverkan

 

Pressbild – Kristina Keyyo Petrushina (foto: Robert Eldrim)

 

Så bokar du Kristina Keyyo Petrushina

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Maria Frändegård

Christer Olsson

Keyyo - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim

Kristina Keyyo Petrushina

, ,

Vill du boka Kristina Keyyo Petrushinasom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kristina Keyyo Petrushina som föreläsare!