Hem / Föreläsare / Kristoffer Appelquist
Kristoffer Appelquist - föreläsare - Speakers&friends - foto: Therese Winberg

Kristoffer Appelquist

Ständigt aktuell komiker

Kristoffer Appelquist är en väldigt uppskattad komiker som med stort mod, intelligens och med glimten i ögat charmar sin publik.

Kristoffer är ständigt aktuell på tv och är kanske mest känd som underhållande programledare i ”Svenska Nyheter” på SVT varje fredag. Ni har sett honom i Parlamentet, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra program de senaste åren.  Han har också turnerat i Sverige med de kritikerrosade föreställningarna ”Krig”, ”Drömmen om Amerika” och ”Kristoffer Appelquist är död”. I showen ”Frågornas herre” tog han ett helt nytt grepp och gjorde en föreställning helt utan manus. Då lät Kristoffer publiken skriva ner frågor på lappar för att sedan svara på dem efter bästa förmåga på scen.

Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut. Kristoffer har tidigare blivit vald till Årets manliga komiker.

 

Kristoffer Appelquist - föreläsare - Speakers&friends - foto: Therese Winberg Kristoffer Appelquist - föreläsare - Speakers&friends - foto: Therese Winberg Kristoffer Appelquist - föreläsare - Speakers&friends - foto: Therese Winberg

Foto: Therese Winberg

 

Kristoffer kan bokas som

  • standupkomiker
  • konferencier/ moderator
  • skådespelare
  • programledare
  • film/tv-medverkan
  • musikal/teater

 

Pressbild – Kristoffer Appelquist  (foto: Therese Winberg)

 

Så bokar du Kristoffer Appelquist

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ellinor Persson

Jonas von Essen

Vill du boka Kristoffer Appelquistsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kristoffer Appelquist som föreläsare!