Hem / Föreläsare / Lars Hamberg
Lars Hamberg - föreläsare - Speakers&friends

Lars Hamberg

Finansmarknaden och Big Data

Lars Hamberg är en populär internationell talare och har varit keynote speaker på många stora konferenser. Han föreläser om nytänkande och innovation inom bank och finans, trender samt digitalisering.

Lars Hamberg är finansmarknadsspecialist och expert på analys av så kallad Big Data. Han har grundat flera etablerade verksamheter inom IT-området och är involverad i en mängd forskningsprojekt.

 

Exempel på Lars föreläsningsteman
  • How AI is changing financial services, e.g., banking and asset management.
  • AI and Advanced Analytics in Production, Selection, Marketing and Distribution of Asset Management products.
  • AI, language models and prediction modeling and the changing landscape for money managers.

 

Mer om Lars

Lars Hamberg har lång erfarenhet från finansmarknaderna och har arbetat för UBS och ABN AMRO, bland annat som analyschef. Hans akademiska meriter inkluderar språkstudier, doktorandstudier och en juristexamen.

Lars har skrivit en bok om OTC-derivat, han har utbildat chefer och specialister på SwedSecs alla delområden och varit skiljeman vid Skiljedomsinstitutet vid Stockholms Handelskammare. Efter Islandskrisen var han ansvarig för omstruktureringen av Glitnir, i egenskap av VD.

 

Pressbild – Lars Hamberg

Så bokar du Lars Hamberg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Hélène Barnekow

Ishtar Touailat

Per Mosseby

Anders Borg

Vill du boka Lars Hambergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lars Hamberg som föreläsare!