Hem / Föreläsare / Lars-Peter Loeld
Lars-Peter Loeld - Boka föreläsning

Lars-Peter Loeld

Han vet vad, hur, när och om du tänker!

Lars-Peter Loeld introducerade konceptet Mindgames/mentalism i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 1500 föreställningar för svenskt och internationellt näringsliv över hela Europa. Han presenterar en interaktiv ”tankeväckande” föreläsning som du garanterat aldrig tidigare har upplevt. Det verkar som om Loeld har förmågan att läsa andra människors tankar, se in i framtiden, tala om vem som ljuger samt berätta detaljer om deltagarna, som han absolut inte kan känna till. Lars-Peter Loeld är inte synsk – han är bara tankeläsare. Han skapar en föreläsning med hjälp av dina tankar! 

Han är dessutom beteendevetare så ni är i trygga händer.

Lars-Peter Loeld har i 30 års tid roat och inspirerat människor med sina Mindgames. Han har medverkat i ett 40-tal TV-program. Han föreläser sedan 1999 även om arbetsglädje under namnet Happiness at work. Happiness att work kan genomföras som en föreläsning eller en workshop. Grunden är TeamPlay! Det är den snabbaste, enklaste och mest underhållande personlighetsprofil som har utvecklats för företag. Över 50.000 personer på Fortune 500 företag har spelat TeamPlay för att stimulera innovation, arbetsglädje och tillväxt.

Loeld presenterar även The Box – en kreativitetsworkshop som handlar om att tänka utan box! Loeld är inte bara föreläsare, utan även moderator, inspiratör och underhållare. Han har en unik förmåga att knyta samman information och innovation med humor och ödmjukhet. Han utvecklar och inspirerar dig, får dig att reflektera, tappa hakan och skratta så att tårarna rinner.

”Stort tack för att du förgyllde vår internationella chefskonferens på Mallorca. Det var en fantastisk enastående presentation. Betyg 5 av 5. Du var det stora samtalsämnet under kvällen och följande dag. Det kan inte bli bättre än så här”
Peter Nilsson, VD och koncernchef  Trelleborg AB

”Lars Peter Loeld var i världsklass!” – Catherine Hagman, Unionen

”Han är rasande skicklig. Man skulle kunna tro att han är synsk” – Anna Bell Dahlberg, Dagens Industri

”I had the pleasure to work with Lars-Peter several times. He was great to work with and he has really very high level skills, super creative, fun and made a big energy boost to our people/company. I really really can recommend him when it comes get your staff excited, motivated and just thrilled. Best we ever had”
Öjje Holt, Co-founder/Chief Revenue Officer at ACAST

Pressbild.

Så bokar du Lars-Peter Loeld

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Gunnel Ryner

Anna Almberg

Johan Eriksson

Alexandra Pascalidou

Lars-Peter Loeld - Boka föreläsning

Lars-Peter Loeld

,

Vill du boka Lars-Peter Loeldsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lars-Peter Loeld som föreläsare!