Hem / Föreläsare / Lasse Gustavson
Lasse Gustavson - föreläsare - Speakers&friends

Lasse Gustavson

Superunderställ eller offerkofta?

Det är inte alltid man kan välja yttre omständigheter, men du kan alltid välja förhållningssätt till det som sker. Din attityd inte bara klär dig utan kan också genera energi eller orsaka läckage.

Inspiratören Lasse Gustavson vet. Efter en oerhörd arbetsolycka i början på 80-talet kunde han, med viljekraft och god kollegialitet, kämpa sig tillbaka till utryckningstjänst på brandkåren igen. Han blev den förste i Sverige att erhålla utmärkelsen Årets brandman.

Men Lasse ville mer än så. Han började studera motivationspsykologi, mental träning och utvecklande ledarskap. Sen början på 90-talet har Lasse föreläst och gett längre utbildningar i ämnen som handlar om inspiration, kommunikation, bemötande, ledarskap, samverkan och djärva mål. Med ett unikt perspektiv, mycket värme och humor, levererar han både ny och tidlös kunskap.

Han är idag utbildad handledare i Debriefing, Mental Träning, FIRO Grupp- och organisationsutveckling och ICC Coach. Han ger också längre utbildningar i retorik och inre ledarskap.

Lasse konsulteras ofta i samband med svåra händelser, både nationella och internationella. Genom åren har han även föreläst och inspirerat på hundratals arbetsplatser runtom i Sverige och Norge. Lasse är engagerande, rolig att lyssna till, men det finns även allvar i hans historia. Hans berättelse och vilja att se det positiva fascinerar och inspirerar publiken.

Lasse Gustavson är idag en våra mest uppskattade och rutinerade föreläsare och han har genom åren fått oerhört höga och jämna utvärderingar.

Så bokar du Lasse Gustavson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Renata Chlumska

Olof Röhlander

Jana Söderberg

Lasse Gustavson - föreläsare - Speakers&friends

Lasse Gustavson

Vill du boka Lasse Gustavsonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lasse Gustavson som föreläsare!