Hem / Föreläsare / Lasse Karlsson
Lasse Karlsson - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Lasse Karlsson

Komiker, moderator och föreläsare

Lasse Karlsson är en av landets mest etablerade komiker och har kunnat skriva professionell komiker på visitkortet sedan 1994.

Han är en underfundig, klurig och väldigt rutinerad komiker. Med sin varma och skarpa humor utmanar han vårt sätt att tänka. Ingenting är självklart, allt kan ifrågasättas. Teknisk utveckling, föräldraskap, den svenska självgodheten och giraffer är ett axplock av de ämnen som Lasse behandlar.

 

Moderator & Konferencier

En bra moderator och konferencier måsta vara lyhörd, måste kunna känna vilken stämning som råder i lokalen. Veta när det behöver lättas upp och när det måste få vara allvar. Att driva händelserna framåt och vara påläst kring det som ska presenteras under dagen eller kvällen. Lasse Karlsson har med sin långa erfarenhet som ståuppkomiker och konferencier jobbat upp dessa egenskaper. Publiken är alltid trygg med Lasse.

 

Ståuppkomiker

Som komiker levererar Lasse alltid. Underfundig, intelligent, varm och klurig humor. Aldrig under bältet. Sedan han slog igenom i Släng dig i Brunnen på 90-talet har han synts i otaliga tv-program (Babben & Co, Stockholm Live, Taxi 234 m.m.) och flera stora turnéer i landet. (Rhapsody in Rock, Big Comedy m.m.) Han har representerat Sverige i humorlandskamper både i Finland och Norge.

 

Föreläsare

I den efterfrågade föreläsningen ”Det här är inte roligt!” varvar Lasse sin komik med att berätta om hans arbete som regissör, tv-producent och manusförfattare. Han pratar om hur viktigt det är att vårda varandras kreativitet och lust när man jobbar i grupp. Hur viktigt det är att lyssna på alla för att nå bästa möjliga slutresultat. Ingen idé får avfärdas utan att alla har satt sig in i den.

 

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Lasse Karlsson!

Så bokar du Lasse Karlsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Kristina Keyyo Petrushina

Karsten Torebjer

Vill du boka Lasse Karlssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lasse Karlsson som föreläsare!