Hem / Föreläsare / Leili Falsafi
Leili Falsafi - Boka föreläsning

Leili Falsafi

Leili Falsafi har bred erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändring i både privat och offentlig sektor.

Leili brinner för samspelet mellan organisationers kultur, struktur och samhällsutveckling med ett särskilt intresse av förändringar som är relaterade till paradigmskifte och övergången från industrisamhället till informationssamhället. Vad innebär detta skifte för en verksamhets organisation? Vad innebär det för chefer och medarbetare? Vilka värderingar förändras? Vad är kompetens idag och i framtiden?

När Leili föreläsare om dessa samhällsförändringar är det ofta i ett likabehandlingsperspektiv. Leilis föreläsningar tar upp likabehandlingsfrågor på ett lättillgängligt och systematiskt sätt. Hon föreläser bl. a. på teman som: ”Mångfald och verksamhetskulturer” samt ”Att skapa genuint inkluderande organisationer”. Leili menar att det pratas mycket om mångfald, jämställdhet, tolerans och acceptans. Men varför har vi inte kommit längre?

Leili är även engagerad i skolfrågor och genomför föreläsningar, seminarier och workshops kring på teman som: ”Förändring och modernisering av skolan”, ”Lärare nu och i framtiden”, ”Lärarlett lärande istället för lärarledd undervisning”, ”Organisation och ledarskap i skolan” m.m.

Pressbild

Så bokar du Leili Falsafi som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jonas Eriksson

Linus Holmgren

Christina Rickardsson

Mia Törnblom

Leili Falsafi - Boka föreläsning

Leili Falsafi

,

Vill du boka Leili Falsafisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Leili Falsafi som föreläsare!