Hem / Föreläsare / Leili Falsafi
Leili Falsafi - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Leili Falsafi

Mångfald, inkludering och organisationsutveckling

Leili Falsafi är legitimerad psykolog, filosofie doktor i utbildningspsykologi och rådgivare i mångfaldsrelaterade frågor. Hon är en mångsidig föreläsare som har en gedigen erfarenhet av att arbeta med förändringar och organisationsutveckling, både som strategiskt och operativt stöd. Hon har bred erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändring i både privat och offentlig sektor.

Leili Falsafi brinner för samspelet mellan organisationers kultur, struktur och samhällsutveckling med ett särskilt intresse av förändringar som är relaterade till paradigmskifte och övergången från industrisamhället till informationssamhället. Vad innebär detta skifte för en verksamhets organisation? Vad innebär det för chefer och medarbetare? Vilka värderingar förändras? Vad är kompetens idag och i framtiden? När Leili föreläser om dessa samhällsförändringar är det ofta i ett likabehandlingsperspektiv.

Leili är också författare till böckerna ”På tal om mångfald” och ”Frysboxen i sovrummet – eller integrationsfällan som slog igen”.

 

Föreläsningar med Leili Falsafi

Leilis föreläsningar tar upp likabehandlingsfrågor på ett lättillgängligt och systematiskt sätt. Hon menar att det pratas mycket om mångfald, jämställdhet, tolerans och acceptans. Men varför har vi inte kommit längre?

Hon föreläser bland annat om

  • mångfald och verksamhetskulturer
  • att skapa genuint inkluderande organisationer

Leili är även engagerad i skolfrågor och har arbetat med skolutveckling. Hon genomför föreläsningar, seminarier och workshops kring teman som

  • förändring och modernisering av skolan
  • lärare nu och i framtiden
  • lärarlett lärande istället för lärarledd undervisning
  • organisation och ledarskap i skolan

 

Kontakta oss på Speakers&friends för att boka en engagerande och inspirerande föreläsning med Leili Falsafi!

 

Pressbild – Leili Falsafi

 

Så bokar du Leili Falsafi

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Joséphine Edwall Björklund

Anna Bennich

Torkild Sköld

Leili Falsafi - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Leili Falsafi

,

Vill du boka Leili Falsafisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Leili Falsafi som föreläsare!