Hem / Föreläsare / Leo Razzak
Leo Razzak - Föreläsning

Leo Razzak

Socialt entreprenörskap, kommunikation och mångfald

Leo Razzak berörde hela Sverige med sitt sommarprat 2013. Redan då räknades han som en av Sveriges främsta talare.

Leo Razzak är skådespelare, tv-producent, föreläsare med fokus på integrations- och motivationsfrågor, nyhetsreporter och social entreprenör.

Sedan sommarpratet 2013 har han gjort otaliga föreläsningar men också hunnit med att examinera sig som producent vid Stockholms dramatiska Institut och etablerat sig på den svenska filmscenen genom huvudrollen i TV4s tv-serie Torpederna. Han har även medverkat i Bonusfamiljen och Solsidan. Senast gjorde Leo sin regidebut med dokumentärfilmen Zlatan – för Sverige i tiden där han rör vid stora frågor som identitet, nationalitet och nyckeln till framgång.

I sommarpratet 2013 berättade Leo Razzak om uppväxten i olika Stockholmsförorter med en alkoholiserad mamma, en pappa som kämpade för att få ihop vardagen som torghandlare i Skärholmen och hur han som tonåring hamnade i kriminella kretsar. I dag beskriver han sin barndom som ”turbulent men trevlig” och talar om sin pappa som ”en stjärna som alltid har ställt upp”.

Leo är idag en väletablerad personlighet i branschen och som föreläsare har han talat på de flesta av de stora scenerna bl.a. HR-dagarna, Stora chefsdagen och Socionomdagarna. Han har även modererat många stora evenemang så som SVT:s valdebatt, Gyllene Hjulet, Prins Daniels Fellowship och Europas största finansevent Börshajen Academy.

Leo har en unik förmåga att kommunicera med sin publik, han är en talare som både engagerar och underhåller. Med sitt eget liv som utgångspunkt belyser han de bakomliggande svaren på frågorna som rör integration, mångfald och ungdomsproblematik.

Till vardags driver han även tillväxthubben Värmeverket och utifrån det så föreläser han om ämnen som entreprenörskap, innovation/kreativitet och ledarskap. Leo är grundare och delägare i flera bolag; däribland Diemonde, Hempur och Juma In-pak. Han är också ambassadör för Cancerfonden.

Pressbild

Så bokar du Leo Razzak

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

PG Wettsjö

Annelie Nässén

Magdalena Gerger

Mårten Nylén

Vill du boka Leo Razzaksom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Leo Razzak som föreläsare!