Hem / Föreläsare / Lina Thomsgård
Lina Thomsgård - Föreläsare

Lina Thomsgård

Lina Thomsgårds vapen för att förändra världen är vänlighet, humor och charm

Lina Thomsgård är skribent, föreläsare och tidigare programledare för Svt:s kulturmagasin Kobra. Idag är hon en av initiativtagarna bakom Stockholms Kvinnohistoriska Museum. Som skribent har hon bl.a. skrivit för Aftonbladet och Fokus. Thomsgård har också, tillsammans med Jason Diakité, tävlat i På Spåret.

Lina är pr-konsult, mediepersonlighet och grundare av den uppmärksammade Rättviseförmedlingen. Rättviseförmedlingen är en nätbaserad tjänst, där vem som helst kan be om och ge tips på personer som inte är de mest typiska för sitt sammanhang. Lina vill bryta med förlegade normer och traditioner. Hon väljer olika sätt och vägar för att visa på att vårt samhälle går att förändra.

Rättviseförmedlingen skapade en modern folkrörelse och skapade ett av Sveriges mest framgångsrika jämställdhetsprojekt genom att ta tillvara på den infrastruktur och kraft som finns i sociala medier. Sedan starten har Rättviseförmedlingen ideellt hjälpt över 550 organisationer, projekt och företag att samla in över 20 000 tips på kompetenta personer de själva haft utanför sin radar. Genomslagskraften för Rättviseförmedlingen, som har 100.000 rättviseförmedlare, ligger till stor del i Lina Thomsgårds talang att känna av omvärlden, skapa engagemang och bilda opinion i den nya medievärlden.

Lina föreläser om jämställdhet, mångfald, kommunikation, entreprenörskap, sociala medier och förändring.

 

Pressbild

Så bokar du Lina Thomsgård

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Fredrik Wass

Anna Rosengren

Oskar Henrikson

Per Furumo

Lina Thomsgård - Föreläsare

Lina Thomsgård

Vill du boka Lina Thomsgårdsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lina Thomsgård som föreläsare!