Hem / Föreläsare / Linda Hammarstrand
Linda Hammarstrand - föreläsare - Speakers&friends

Linda Hammarstrand

Konsten att skapa en attraktiv företagskultur

Linda Hammarstrand liknar företag vid en stor stafett där varje anställd – chefer såväl som medarbetare – har huvudrollen på sin sträcka. Det som gör företag ledande idag är vår förmåga att samarbeta. Vi måste arbeta tillsammans, inte bara samtidigt!

Linda Hammarstrand har över 25 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon ansvarade för företagskulturen och att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Idag hjälper hon företag med att skapa en vinnande kultur, en kultur som kopplas direkt till resultatet.

Linda är även författare och har skrivit två böcker om självledarskap och konsten att skapa en attraktiv företagskultur. I ”Passion works: känslor, ansvar, dopamin och jävlar anamma” ger Linda många exempel på hur kraften kommer till oss när vi hittar svaret på frågan: vad är du lösningen på?

Hennes senaste bok ”Let your blackbird sing” handlar om att kvittra för att nå ut genom bruset. Om konsten att leda sig själv med passion.

 

Föreläsningar med Linda Hammarstrand

Linda menar att det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur – som syns på sista raden. Hon föreläser om hur man skapar och driver en högpresterande företagskultur.

Exempel på Lindas föreläsningsteman är

  • Arbeta tillsammans – och inte bara samtidigt
  • Så här kopplar ni värdegrunden till resultatet

Förvänta dig en strålande insats av Linda, som lyfter fram kraften i företagskulturen och förståelsen kring värdegrundsarbetet. Detta och mycket mer reder ni ut tillsammans, och ni får med er konkreta verktyg till ert eget förändringsarbete och till ett attraktivt varumärke.

Hennes erfarenhet av att arbeta med framgångsrika entreprenörer, såsom Petter Stordalen från Nordic Choice Hotels och Dan Sten Olsson från Stenakoncernen, ger enorm inspiration. Med sin erfarenhet, humor och energi skapar Linda en unik närvaro med publiken. Hon fyller salen med aha-upplevelser, skratt och motivation och lämnar garanterat ingen oberörd.

 

Linda Hammarstrand - föreläsare - Speakers&friends - Foto Stellan Stephenson Linda Hammarstrand - föreläsare - Speakers&friends Linda Hammarstrand - föreläsare - Speakers&friends

Foto 1 – av Stellan Stephenson

 

Utdrag ur referenslista:

”Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ’passion’ kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt!” / Anette Mårs, Edge HR

 

”Linda inledde Näringslivdagen med att bjuda våra 900 deltagarna på en riktig rivstart. Med ett engagerat föredrag om företagskultur tog hon alla med storm och fick av 90% av deltagarna antingen högsta eller nästhögsta betyg. Snacka om att göra intryck.” / Magnus Wernersson, Näringslivet Falkenberg

 

”När vi anordnade Handelskammarveckan anlitade vi Linda Hammarstrand som talare under seminariet: Företagskulturer som föder passion och bygger lönsamhet. Linda är en mycket intressant, medryckande och passionerad talare som tar med åhörarna in i kärnan på passion och företagskultur. Vi är mycket glada över samarbetet med Linda Hammarstrand och ser goda förutsättningar för framtida fortsatt partnerskap.” / Mårten Westlund, kommunikationschef, Västsvenska Handelskammaren

 

Några avsnitt av Lindas podcast – Passiontalks:

Vad betyder ”företagskultur” och vad består den av?

Våra vanor skiljer oss åt

Att känna sig motiverad!

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - guld

 

 

 

 

 

Pressbild – Linda Hammarstrand

 

Så bokar du Linda Hammarstrand som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jonas Hammarberg

Mattias Hansson

Hanna Wallensteen

Linda Hammarstrand - föreläsare - Speakers&friends

Linda Hammarstrand

,

Vill du boka Linda Hammarstrandsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Linda Hammarstrand som föreläsare!