Hem / Föreläsare / Linda Hammarstrand
Linda Hammarstrand - Föreläsning / Föreläsare - Foto Stellan Stephenson - Speakers&friends

Linda Hammarstrand

Arbeta tillsammans – inte bara samtidigt

Linda Hammarstrand liknar företag vid en stor stafett, där varje anställd; chefer såväl som medarbetare, har huvudrollen på sin sträcka. Det som gör företag ledande idag är vår förmåga att samarbeta – vi måste arbeta tillsammans, inte bara samtidigt!

Linda Hammarstrand har 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon ansvarade för företagskulturen och att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Idag hjälper hon företag med att skapa en vinnande kultur, en kultur som kopplas direkt till resultatet.

Linda menar att det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur – som syns på sista raden. Hon föreläser om hur man skapar och driver en högpresterande företagskultur. Och hur kopplar man värdegrunden till resultatet? Detta och mycket mer reder ni ut tillsammans. En inspirerande upplevelse och konkreta verktyg utlovas!

Förvänta dig en strålande insats av Linda, som lyfter fram kraften i företagskulturen och förståelsen kring värdegrundsarbetet. Hennes erfarenhet av att arbeta med framgångsrika entreprenörer, såsom Petter Stordalen från Nordic Choice Hotels och Dan Sten Olsson från Stenakoncernen, ger enorm inspiration.

Med sin erfarenhet, humor och energi skapar Linda en unik närvaro med publiken. Hon bidrar till inspiration och med konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete.

 

Pressbild – Linda Hammarstrand (Foto Stellan Stephenson).

Så bokar du Linda Hammarstrand som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Erik Hamrén

Hélène Barnekow

Marika Carlsson

Per Henrik Stenström

Linda Hammarstrand - Föreläsning / Föreläsare - Foto Stellan Stephenson - Speakers&friends

Linda Hammarstrand

,

Vill du boka Linda Hammarstrandsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Linda Hammarstrand som föreläsare!