Hem / Föreläsare / Linda Liukas
Linda Liukas - Föreläsning

Linda Liukas

Programmerare, författare och illustratör

Linda Liukas är grundare av Rails Girls, en internationell rörelse med fäste i över 250 städer, som verkar för att lära unga kvinnor om programmering. Hon älskar Muji, Zelda Fitzgerald, programvara och saker som glittrar.

Linda har studerat ekonomi, design och ingenjörsvetenskap vid Aalto Universitetet och produktutveckling vid Stanford University. Hon är utsedd till Finlands Digital Champion av EU-kommissionen och tilldelades finska statens barnkulturpris 2014. Hennes barnbok Hej Ruby, som Volante ger ut i september, tillkom via en Kickstarter-kampanj och susade förbi sitt insamlingsmål på 10 000 dollar efter tre och en halv timme. Totalt fick Liukas in 380 000 dollar.

 

Pressbild

Så bokar du Linda Liukas

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Peter Siljerud

Linda Liukas - Föreläsning

Linda Liukas

Vill du boka Linda Liukassom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Linda Liukas som föreläsare!