Hem / Föreläsare / Lisa Kirsebom
Lisa Kirsebom - föreläsare - Speakers&friends|

Lisa Kirsebom

Moderator med specialkompetens inom medicin och bioteknik

Lisa Kirsebom är en erfaren moderator som har arbetat med alla typer av uppdrag. Det som gör Lisa unik är att hon har specialkompetens inom medicin, bioteknik, medicinteknik och innovation.

Lisa Kirsebom är vetenskapsjournalist med bas i Malmö-Lund. Med uppdragsgivare över hela landet gör hon allt från tidskriftsreportage till liveintervjuer på scen. Lisa – som är utbildad biolog, journalist och kommunikationsvetare med examen från Lunds universitet – har stor erfarenhet av att vara moderator och hålla samman större arrangemang. Hon är suverän på att skapa god stämning i ett rum, utan att någonsin vika från kravet att lyssnarna ska få med sig något av verklig substans.

Lisa är van att arbeta med såväl ovana scenpersoner som drivna debattörer. Snabbtänkthet och improvisationsförmåga, skärpa och värme är några egenskaper som gör henne till en skicklig och uppskattad moderator. Är du osäker på hur du ska lägga upp evenemanget på scenen? Vill du undvika de värsta fallgroparna och temposänkarna? Inga problem, Lisa hjälper gärna till genom att aktivt delta i planeringen. Hon har gott om idéer och knep för att skapa dynamik, engagera publiken och roa och mjuka upp både talare och lyssnare.

Lisa Kirsebom har visserligen spetskompetens inom medicin, bioteknik, medicinteknik och innovation, men har en alldeles särskild förmåga att intressera både sig och sitt auditorium för det mesta – och hon har agerat moderator och gjort scenintervjuer inom ett stort antal fält.

Lisa Kirsebom har bott i USA och modererar gärna även på engelska.

 

Pressbild – Lisa Kirsebom.

Så bokar du Lisa Kirsebom

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ishtar Touailat

Ulrika Fjällborg

Lisa Kirsebom - föreläsare - Speakers&friends|

Lisa Kirsebom

Vill du boka Lisa Kirsebomsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lisa Kirsebom som föreläsare!