Hem / Föreläsare / Lotta Lundgren
Lotta Lundgren - Boka föreläsning

Lotta Lundgren

Världens bästa arbetskamrat!

Lotta Lundgren har bakgrund från reklambranschen och var under många år en av Sveriges mest prisbelönta och välrenommerade copywriters och marknadsförare. Sedan 2008 arbetar hon med ”mat, idéer, text och underhållning” genom det egna bolaget En nypa salt, och varvar konsultuppdrag och föreläsningar med redaktionella projekt för tv, press och bokförlag.

Hon har också hyllats för sin tidigare blogg ”Om jag var din hemmafru”.

I början av 2010 gjorde hon programledardebut tillsammans med Henrik Schyffert och Erik Haag i den mycket uppmärksammade tv-serien Landet Brunsås. Serien handlade om svensk matkultur och producerades av Karin af Klintberg för SVT Kultur. Lotta Lundgren var även seriens huvudredaktör.

Sedan dess har Lotta hunnit med två säsonger av programmet Historieätarna och en säsong av På jakt med Lotta och Leif. Och i december kommer julkalendern 2015 som återanvänder både besättning och berättargrepp från tittarsuccén Historieätarna.

VÄRLDENS BÄSTA ARBETSKAMRAT!
60 minuter om konsten att trivas på jobbet och prestera på sin yttersta förmåga; hur man rent konkret bär sig åt för att får ut mer av sin tid, sina förmågor och relationer genom att växa av kritik, svetsas samman av konflikter, hantera brus, bli mer produktiv, hitta sin drivkraft och dess rätta element.

Pressbild

Så bokar du Lotta Lundgren

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ulla-Karin Eldh Bobeck

Leili Falsafi

Jonas Bergqvist

Lotta Lundgren - Boka föreläsning

Lotta Lundgren

,

Vill du boka Lotta Lundgrensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lotta Lundgren som föreläsare!