Hem / Föreläsare / Lottie Knutson
Lottie Knutson - Föreläsning

Lottie Knutson

Lottie Knutson föreläser om krishantering, medierelationer, PR och varumärkesbyggande.

Lottie Knutson har utsetts till ”Årets kommunikatör”, fått kungamedalj och axlat rollen som landsmoder för hela svenska folket.

Lottie fick positiv uppmärksamhet i tjänsten som kommunikationsdirektör på Fritidsresor i samband med deras arbete efter tsunamikatastrofen i Sydostasien den 26 december 2004. Hon är i grunden journalist. Av andra journalister har hon under lång tid varit rankad som en av de mest trovärdiga bland svenska företag och organisationer. Lottie har tillsammans med sitt tidigare team på Fritidsresor rott ut kriser som omfattat allt från inbördeskrig, försenade hotellbyggen som till den tragiska tsunamikatastrofen, vilken även gjort henne till ett namn för den breda allmänheten.

Hon är verksam i styrelserna för Stena Line, Scandic, Cloetta, Swedavia, STS Alpresor, Wise Group och under tio år i H&M. Knutson verkade tidigare också i antagningsnämnden för utrikesförvaltningen.

Lottie Knutson har unika erfarenheter av hjälparbetet efter tsunamin, men också vid andra kriser. Vilka krafter sätter stora trauman igång? Hur reagerar myndigheter och politiker, och vad händer med dem som drabbats personligen? Vilka redskap kan man använda när man själv utsätts för hård press?

Så bokar du Lottie Knutson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jonna Nyberg

Torkild Sköld

Oskar Henrikson

Arvid Axland

Lottie Knutson - Föreläsning

Lottie Knutson

Vill du boka Lottie Knutsonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lottie Knutson som föreläsare!