Hem / Föreläsare / Lovisa Sandström
Lovisa Sandström - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Lovisa Sandström

Bli hälsoklok

Lovisa Sandström är en av Sveriges främsta träningsexperter. Hon har jobbat som personlig tränare i över 15 år, och är träningsprofilen med det stora och det lilla hälsoperspektivet. Hennes föreläsningar inspirerar och motiverar till nya ”hälsokloka” beteenden.

Vi utsätts nästan dagligen för budskap om hur vi ska träna, äta och leva för att må bra och hälsosamt. Men samtidigt, trots att vi egentligen vet vad vi behöver göra, är det väldigt svårt för många av oss att faktiskt få till det. Varför är det så?

I sin föreläsning summerar Lovisa ”Lofsan” Sandström rappt och engagerat sina erfarenheter och delar med sig av sina allra bästa råd. Hon berättar hur du hittar en hälsosam livsstil som verkligen håller över tid – en hållbar livsstil helt enkelt.

 

Föreläsningen bygger på Lovisas bok ”Bli hälsoklok” och är uppdelad i sex delar:
  • Rörelse
  • Träning
  • Motivation
  • Stress
  • Kost
  • Sömn

I varje del presenteras en aspekt av hälsa, vad aktuell forskning säger på området, samt Lovisas personliga erfarenheter och råd inom det aktuella området.

Det handlar till exempel om hur mycket du egentligen måste träna om du inte rör dig i övrigt. Eller hur du undviker det farliga stillasittandet, samt hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning. Och: varför bör du börja där du är, och inte där du vill vara.

Under föreläsningen levererar Lovisa Sandström sina bästa (och ibland hemliga!) knep – knep som hon framgångsrikt har använt på ett stort antal människor genom åren. Du får med dig viktiga nycklar till vad som verkligen fungerar!

 

Om Lovisa

Lovisa Sandström är utbildad idrottslärare, personlig tränare och kostrådgivare och dessutom utbildad inom idrottspsykologi. Hon är träningsexpert, entreprenör, poddare, författare och flitig föreläsare. Hon driver eget gym och träningsapparna Mized och Lofsangruppen.

Sedan 2015 publicerar hon tillsammans med Jessica Almenäs regelbundet nya avsnitt av den populära Träningspodden. Denna podcast är fylld med inspiration och information om träning, kost och hälsa. Lovisa driver också intervjupodden ”Pro Bono”. Där intervjuar hon olika spännande och starka personer om deras träning, kost och syn på hälsa.

Lovisa har publicerat ett flertal träningsböcker, bland annat ”Lofsans mammaträning”, ”Lofsans underverk” och ”Bli hälsoklok”.

 

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Lovisa ”Lofsan” Sandström som föreläsare!

Pressbild – Lovisa Sandström.

Så bokar du Lovisa Sandström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Magnus Samuelsson

Frida Rångtell

Jesper Berlin

Sofia Antonsson

Lovisa Sandström - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Lovisa Sandström

,

Vill du boka Lovisa Sandströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lovisa Sandström som föreläsare!