Hem / Föreläsare / Lovisa Sandström
Lovisa Sandström - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Lovisa Sandström

Bli hälsoklok

Lovisa Sandström är en av Sveriges främsta träningsexperter. Hon har jobbat som personlig tränare i över 15 år, och är träningsprofilen med det stora och det lilla hälsoperspektivet. Hennes föreläsningar inspirerar och motiverar till nya ”hälsokloka” beteenden.

Vi utsätts nästan dagligen för budskap om hur vi ska träna, äta och leva för att må bra och hälsosamt. Men samtidigt, trots att vi egentligen vet vad vi behöver göra, är det väldigt svårt för många av oss att faktiskt få till det. Varför är det så?

I sin föreläsning summerar Lovisa ”Lofsan” Sandström rappt och engagerat sina erfarenheter och delar med sig av sina allra bästa råd. Hon berättar hur du hittar en hälsosam livsstil som verkligen håller över tid – en hållbar livsstil helt enkelt.

 

Föreläsningen bygger på Lovisas bok ”Bli hälsoklok” och är uppdelad i sex delar:
  • Rörelse
  • Träning
  • Motivation
  • Stress
  • Kost
  • Sömn

I varje del presenteras en aspekt av hälsa, vad aktuell forskning säger på området, samt Lovisas personliga erfarenheter och råd inom det aktuella området.

Det handlar till exempel om hur mycket du egentligen måste träna om du inte rör dig i övrigt. Eller hur du undviker det farliga stillasittandet, samt hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning. Och: varför bör du börja där du är, och inte där du vill vara.

Under föreläsningen levererar Lovisa Sandström sina bästa (och ibland hemliga!) knep – knep som hon framgångsrikt har använt på ett stort antal människor genom åren. Du får med dig viktiga nycklar till vad som verkligen fungerar!

 

Om Lovisa

Lovisa Sandström är utbildad idrottslärare, personlig tränare och kostrådgivare och dessutom utbildad inom idrottspsykologi. Hon är träningsexpert, entreprenör, poddare, författare och flitig föreläsare. Hon driver eget gym och träningsapparna Mized och Lofsangruppen.

Sedan 2015 publicerar hon tillsammans med Jessica Almenäs regelbundet nya avsnitt av den populära Träningspodden. Denna podcast är fylld med inspiration och information om träning, kost och hälsa. Lovisa driver också intervjupodden ”Pro Bono”. Där intervjuar hon olika spännande och starka personer om deras träning, kost och syn på hälsa.

Lovisa har publicerat ett flertal träningsböcker, bland annat ”Lofsans mammaträning”, ”Lofsans underverk” och ”Bli hälsoklok”.

 

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Lovisa ”Lofsan” Sandström som föreläsare!

Pressbild – Lovisa Sandström.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Mikael Rehnberg

Tobias Karlsson

Åsa Meland

Christer Olsson

Lovisa Sandström - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Lovisa Sandström

,