Hem / Föreläsare / Lovisa Ryding
Lovisa Ryding - Boka föreläsning

Lovisa Ryding

Ta makten över din egen hälsa!

Lovisa Ryding är en inspirerande entreprenör som driver e-hälsoföretaget Blodkollen, en idé som föddes av att hon tog sig ur en svår depression genom att själv analysera sina blodvärden. I sina föreläsningar berättar Lovisa om sin egen händelserika resa från fitnessbranschen till biomedicinsk analytiker och företagare, om vad man kan ställas inför som kvinnlig entreprenör i en mansdominerad bransch och hur man kombinerar arbete på en allt hårdare arbetsmarknad med sin egen hälsa i behåll.

Att Lovisa Ryding själv kunde ta tag i sina blodvärden berodde på att hon innan dess bytt karriär helt. Från att ha varit aktiv i artist- och fitnessbranschen så utbildade hon sig istället till biomedicinsk analytiker vid Karolinska Institutet. Hon har fortsatt att träna hårt sedan dess och är en stark kvinna i dubbel bemärkelse idag.

 Kombinationen av att ha hjälpt sig själv att bli av med depressionen genom att sluta med mediciner och istället kolla upp sina blodvärden som visade att hennes problem var hormonella och att hon i sitt arbete som biomedicinsk analytiker ständigt påmindes om hur restriktiva läkare är med att låta patienter ta del av de värden som de själva vill, fick henne att starta e-tjänsten Blodkollen. På Blodkollen kan man som privatperson kolla upp de blodvärden man själv vill och därmed ligga steget före primärvården.

I sin föreläsning uppmanar hon åhörarna att ta makten över sin egen hälsa ur ett helhetsperspektiv. Hon ger också tips om hur man ska tänka när det gäller träning och framförallt använder hon sig själv som exempel och ger tips hur man ska hantera att som kvinnlig entreprenör stångas med de hinder som onekligen finns och ta sig förbi dessa med framgång med sin egen hälsa i behåll.

Lovisa Ryding erbjuder en mycket öppenhjärtig föreläsning där hon är mycket frikostig med sin egen händelserika historia och hon inspirerar andra till att ta ett fast grepp om såväl sig själva som sin egen fysiska och psykiska hälsostatus.

Så bokar du Lovisa Ryding

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anna Bennich

Carolin Solskär

Christian Benedict

Sascha Abdelnabi

Lovisa Ryding - Boka föreläsning

Lovisa Ryding

Vill du boka Lovisa Rydingsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Lovisa Ryding som föreläsare!