Hem / Föreläsare / Magnus Helgesson
Magnus Helgesson - Boka föreläsning

Magnus Helgesson

Entreprenörskap, ledarskap och inspiration till förändring.

Magnus Helgesson hade ett tidigt mål att bli miljonär, ett mål han nådde redan vid 21 års ålder. Samtidigt lärde han sig att pengar inte är det viktigaste i livet. Trots pengarna kändes livet tomt eftersom han enligt egen utsago blivit en snål jävel utan kompisar.

Magnus är en sann entreprenör som startade sitt första företag vid 12 års ålder. Många år senare startade han pubkedjan Harrys tillsammans med två vänner och gick från 0 till 700 miljoner i omsättning. Vägen var inte spikrak vilket lärde Magnus att man kan inte ha att tjäna pengar som mål när man driver företag. Pengar är en biprodukt av framgångsrikt ledarskap. Satsa på människorna i företaget och skapa ett genuint engagemang för kunderna så kommer pengarna av sig själv! Att det är ett fungerande koncept märks både på framgångarna med Harrys pubar och att Magnus tidigare nominerats till Årets VD.

Numera är Magnus Helgesson inte längre VD för Harrys Pubar. Istället är han bland annat styrelseledamot i Sparc Group, ett framgångsrikt och snabbväxande företag med flera olika inriktningar.

Magnus är en mycket uppskattad föreläsare och coach. Han brinner för medmänniskors potential genom fokus på ledarskap och välmående. Föreläsningarna är passionerade och skakar om på ett positivt och roligt sätt. Det undgår ingen att han älskar att inspirera andra människor till framgång!

På Magnus föreläsningar får du exempelvis

  • inspiration och tips på hur du hittar din egen motivation och hur du motiverar andra
  • lära dig om framgångsrikt entreprenörskap
  • höra om ledarskap och hur du når framgång i affärslivet och privat

Magnus är också författare till flera bästsäljande böcker som Äg ditt liv: annars gör någon annan det0 till 700 miljoner och Framgång lämnar spår.

Pressbild – Magnus Helgesson.

Så bokar du Magnus Helgesson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jacob Lovén

Karin Tenelius

David Ståhlberg

Ami Hemviken

Magnus Helgesson - Boka föreläsning

Magnus Helgesson

Vill du boka Magnus Helgessonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Magnus Helgesson som föreläsare!