Hem / Föreläsare / Magnus Lindkvist
Magnus Lindkvist - Boka föreläsning - Boka föreläsare

Magnus Lindkvist

Trender, affärsutveckling och futurologi

Magnus Lindkvist kallar sig trendspotter och fututrologist. Han arbetar idag som föreläsare på internationella föreläsningsscenen. På sina resor runt om i världen samlar han på sig de senaste  trenderna som påverkar och kommer påverka oss som människor och organisationer framöver.

Magnus är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm och UCLA. Han är även sedan en längre tid tillbaka aktiv medlem i TED (Technology, Entertainment & Design) som har blivit något av en symbol för intellektuellt liv på 2010-talet. Magnus Lindkvist ser lite av sitt uppdrag att bryta mönster och går in föra att ”störa” sina uppdragsgivares verksamhet.

”Företagande är fokus. Men med fokus kommer närsynthet vilket är mycket vanligt i företagsvärlden. För att förhindra det kommer jag in och stör. Att bli inbjuden som föredragshållare är som att få en licens att störa.”

De flesta är så upptagna i sina yrkesliv att det inte finns mycket tid över till annat än att tänka på det närmaste kvartalet. Kortsiktiga belöningssystem bidrar överlag till ett kortsiktig tänkande. Och när kravet på förnyelse till slut kommer – när man i backspegeln ser att konkurrenterna byter fil för omkörning – så är det redan för sent.

Magnus Lindkvists intellektuella inspel består av en journalists kroniska nyfikenhet, en ekonoms gedigna kunskaper och en oförlöst rockstjärnas törst efter att trollbinda en publik. Det är detta som har gjort honom till en internationellt efterfrågad föreläsare.

 

Pressbild

Så bokar du Magnus Lindkvist

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Fredrik Wikholm

John Mellkvist

Ann Linde

Jeanette Fors-Andrée

Magnus Lindkvist - Boka föreläsning - Boka föreläsare

Magnus Lindkvist

Vill du boka Magnus Lindkvistsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Magnus Lindkvist som föreläsare!