Hem / Föreläsare / Måns Möller
Måns Möller - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim

Måns Möller

Komiker och föreläsare med snabb, bred och vass humor

Måns Möller är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Måns Möllers är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas.

För den stora publiken är Måns Möller kanske mest känd för sitt egna tv-program ”Cirkus Möller”. Men även som ständig panelmedlem i ”Time Out”, som programledare för ”Extra Extra” och medverkande i humorprogram som ”Parlamentet”. Hösten 2018 får vi också se en annan sida av Måns i programserien ”Superungar”. Ett program där Måns får utrymme för sitt stora engagemang inom funktionsvariationer. Just nu är Måns också högaktuell med ”Världens Historia – Den osminkade sanningen”, fortsättningen på publiksuccén ”Sveriges Historia”.

 

Föreläsningar med Måns

Jävla Pajas
Hur tacklar man situationen att livet ställs upp ner samtidigt som man försöker hålla karriären igång? I inspirationsföreläsningen ”Jävla Pajas – föreläsningen” berättar Måns med humor och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad det inneburit när hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom.

 

Öka Livet
Om humor, stress och konsten att njuta av livet i praktiken. En föreläsning om stress tillsammans med författaren och forskaren Dan Hasson.

 

Att nå sina mål
I maj 2015 (efter ungefär två års förberedelser) gav sig Måns Möller ut på sitt livs största äventyr. Han skulle cykla kust till kust – 420 mil på 24 dagar över USA. Målet var tydligt: att sälja varje dags-etapp och kunna cykla ihop 1 miljon kronor till en stiftelse han bildat för att barn med autism ska kunna idrotta. Det här är ett inspirerande föreläsning om att lära sig jobba som en grupp, våga utmana sig själv och hur man gör för att nå sina mål.

 

Måns Möller - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim Måns Möller - föreläsare - Speakers&friends - foto: Carl Thorborg Måns Möller - föreläsare - Speakers&friends - foto: Carl Thorborg

Foto 1 – Robert Eldrim, Foto 1 & 2 – Carl Thorborg

 

Måns kan bokas som

  • föreläsare
  • standupkomiker
  • konferencier/moderator
  • programledare
  • skådespelare
  • radioprogramledare
  • för övrig medverkan i film, tv och radio

 

Pressbild – Måns Möller (foto: Robert Eldrim)

Så bokar du Måns Möller

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Klerfelt

Tobias Karlsson

Mattias Goldmann

Jennie Sinclair

Vill du boka Måns Möllersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Måns Möller som föreläsare!