Hem / Föreläsare / Måns Nilsson
Måns Nilsson - föreläsare - Speakers&friends

Måns Nilsson

Engagerad konferencier och moderator!

Måns Nilsson är programledare och manusförfattare med ett stort antal radio- och teve- program bakom sig. Mest känd är han för den populärvetenskapliga podden ”Så funkar det” tillsammans med Anders ”Ankan” Johansson.

Måns Nilsson har en unik och varm scenpersonlighet och vare sig du vill boka honom som konferencier eller moderator så kan du lita på att han kommer väl förberedd och påläst. Han utför alltid sitt uppdrag helhjärtat med professionalitet, värme, kunskap och komik som ledord.

Måns är en efterfrågad konferencier och moderator tack vare hans förmåga att kombinera komik och journalistik – humor och allvar. Han gör seriösa diskussioner lättsamma och lättillgängliga. Han har ett stort samhällsintresse, är alltid väl påläst och de humoristiska delarna av hans konferencierskap är ofta specialskrivna för sammanhanget och alltid ovanför bältet.

Han har stor erfarenhet av seminarier, konferenser, galor och invigningar. Exempel på uppdragsgivare är EU-kommissionen, IKEA, SAAB, Volvo, Boston Consulting Group, Bain & Company, Nationalencyklopedin, Kompetensgalan och Teknik-SM.

Måns kommer från Lund och sedan slutet av 90-talet har han varit programledare i alla Sveriges Radios kanaler förutom P2, varit programledare på SVT och skrivit barnböcker, teaterpjäser och filmmanus. Han har skådespelat i film samt regisserat ett antal teveserier.

Anlita Måns som moderator eller konferencier och du får en engagerad, intresserad och när sammanhanget tillåter det även underhållande personlighet till ditt evenemang. Du kan även boka Måns som standup – Då blir det riktigt roligt!

Så bokar du Måns Nilsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karsten Torebjer

Vill du boka Måns Nilssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Måns Nilsson som föreläsare!