Hem / Föreläsare / Marcus Majewski
Marcus Majewski - föreläsare - Speakers&friends

Marcus Majewski

Allt vi vet, är att allt förändras – Ledarskap, eget ansvar och lönsamma affärer

Vill du att alla kollegerna och organisationen ska stärka varandra? Att arbetskamraterna ska må bättre och därmed göra ett ännu bättre jobb? Marcus Majewski är föreläsaren som verkligen gör skillnad. Han väljer att se hela organisationen och alla dess medarbetare istället för dagens ständiga fokus på ledaren.

Efter att ha ägnat större delen av sitt verksamma liv att producera upplevelser vet Marcus Majewski nu hur vi ska driva våra organisationer och idéer i samtiden.

Det kan handla om att leda sig själv, vad du behöver göra för att skapa en attraktiv destination eller om du helt enkelt behöver nutidsanpassa din idé och/eller organisation. Vill du att alla kollegerna och dina kunder ska stärka varandra? Att arbetskamraterna ska må bättre för att kunna nå nya mål? Marcus Majewski är föreläsaren som verkligen gör skillnad. Han väljer att se hela organisationen istället för dagens ständiga fokus på ledaren.

Med en lång bakgrund inom hotellnäringen har Marcus byggt på sig en gedigen erfarenhet av att leda, styra och utveckla. Idag är Marcus en entreprenör som lägger sin tid till del på egna projekten parallellt med att han hjälper andra företag. Fokuset idag ligger främst på handeln som famlar, branscher som behöver förnyas och möjligheterna som skapas i de nya destinationerna som städer behöver bli.

Men ingen utveckling, förnyelse eller förändring händer om du inte anpassar din organisation. Skapa en kultur som ger insikter, och få dig själv och dina kollegor att öka prestationen genom eget ansvarstagande och egen drivkraft. Det leder till ökad effektivitet, bättre kundservice och därtill bättre relation mellan alla i bolaget. Kort sagt visar Marcus hur man blir en mer kompetent och omtyckt kollega samtidigt som bolaget frodas, hållbart.

Marcus Majewski är scenvan, provokativ och väljer att uttrycka det alla arbetsgivare så många gånger tänker. Han garanterar att åhörarna lämnar honom berörda och stärkta av självinsikter som håller i sig.

.

Så bokar du Marcus Majewski

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Magnus Helgesson

Carin Götblad

Ulla-Karin Eldh Bobeck

Daniel Bergman

Marcus Majewski - föreläsare - Speakers&friends

Marcus Majewski

Vill du boka Marcus Majewskisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Marcus Majewski som föreläsare!