Hem / Föreläsare / Maria Möller
Maria Möller - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Maria Möller

Komiker, Konferencier, Sångerska

Maria Möller har en imponerande bredd och uttrycker sig inom många olika genrer och stilar som sångerska, skådespelerska och komiker. Hon har gjort ett flertal föreställningar och konsertturnéer i eget namn. Första föreställningen satte hon upp i Stockholm 2000 och skapade då den mix av musik, komik och imitationer som blivit hennes signum.

Utöver solistkarriären har Maria Möller sedan scendebuten för drygt 30 år sedan medverkat i en rad teater- och musikteateruppsättningar. Senaste rollen gjorde hon i musikalen Camera på Östgötateatern 2018, då hon gestaltade den italienska skådespelerskan Anna Magnani.

Maria har sin bas i Stockholm. Hon arbetar runtom i hela landet tillsammans med egna bandkonstellationer och i samarbeten med symfoniorkestrar, sinfoniettor och storband. Hon är också mycket efterfrågad som konferencier vid allt från större galor till de mindre mer intima sammanhangen.

 

Pressröster

”Få svenska artister har ett så brett register som Maria Möller. Det är egentligen omöjligt att vara lika duktig på opera, jazz, rock, ja de flesta genrer och vara en av landets skarpaste kvinnliga imitatörer.” Expressen

”Möller är en lysande ståuppkomiker och driver med många saker, inte minst med sig själv.” Norrbottens-Kuriren 

”Hon kommer oss nära, blir personlig och imponerar stort med sin töjbara stämma som dansar mellan olika oktaver. Hon är verkligen ett sant röstgeni.” Folkbladet, Norrköping

 

Pressbild – Maria Möller.

Så bokar du Maria Möller

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Pär Johansson

Vill du boka Maria Möllersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Maria Möller som föreläsare!