Hem / Föreläsare / Marika Carlsson
Marika Carlsson - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Marika Carlsson

Komiker, föreläsare och programledare.

Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt roligt, utan så mycket mer! Fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns. 

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar hundraprocentig professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga ståuppkomiker” på Svenska Standup-galan.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, bland annat i det populära ”Bäst i Test” i SVT. Utöver detta har hon både programlett QX-Galan och Melodifestivalen 2019. Eller kanske har du hört henne i radioprogrammet ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow, eller i hennes sommarprat i P1.

Sommaren 2018 medverkade hon i en av Sveriges största och mest folkkära show ”Diggiloo”, och turnerade Sverige runt. Hösten samma år kom hon ut med sin självbiografi ”Såna som du ska inte va här”. Denna blev vald till ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Marika har två kritikerrosade soloshower bakom sig. Med ”Jag är Gud” gjorde hon Sverigeturné 2016-2017. Innan dess turnerade hon med showen ”En negers uppväxt”.

Förutom radio, TV och ståuppscenen är Marika en mycket uppskattad föreläsare och konferencier. Hon har bland annat lett DN-galan, Volvo Ocean Race och en mängd olika jubileum och temadagar.

Föreläsning med Marika
I sina föreläsningar pratar Marika bland annat om utanförskap och gemenskap. Hon talar om självförtroende, självkänsla, kroppsspråk och kommunikation. Eller hur det är att vara annorlunda. Hon kan också ge en massa tips på hur du blir en hejare på att stå på scen.

Marika kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare.

Pressbild – Marika Carlsson.

Så bokar du Marika Carlsson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Gabrielle Salander

Amelia Adamo

Marika Carlsson - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Marika Carlsson

Vill du boka Marika Carlssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Marika Carlsson som föreläsare!