Hem / Föreläsare / Mårten Nylén
Mårten Nylén - Föreläsare - Speakers&friends

Mårten Nylén

Hälsa i världsklass

Mårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade tränare och hälsoutvecklare. Han har en lång idrottsbakgrund med över 25 års erfarenhet av sport och träning och med hjärtat inom kampkonst i vilket han coachat inte mindre än fem världsmästare.

Mårten Nylén är för tillfället verksam i Stockholm men bokas även ofta internationellt och har på senare tids setts i en rad tv-produktioner med inriktning på hälsa. Mårten medverkar ofta som träningsexpert på TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet viktklubb och med GenPep.

Att skapa och sedan hålla BALANS i sin vardag och i sig själv är en förutsättning för att uppnå bästa möjliga resultat. Mårten arbetar efter sin egen teori “Balansbordet” där helheten ligger som grund för bästa möjliga resultat. Det är enligt Mårten viktigt att förstå att det finns lösningar och alternativ till all problematik.

Mårten Nylén är en väl anlitad föreläsare och utbildare inom hälsa och motivation. Samtliga föreläsningar utformas och anpassas specifikt efter önskemål och behov. Oavsett om inriktningen är utbildning eller inspiration så kommer Mårten alltid förberedd till max för att leverera 100%.

 

Pressbild

Så bokar du Mårten Nylén

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Helena Tronner

Katarina Blom

Anna Bellman

Lars Olsson

Mårten Nylén - Föreläsare - Speakers&friends

Mårten Nylén

,

Vill du boka Mårten Nylénsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Mårten Nylén som föreläsare!