Hem / Föreläsare / Mary Juusela
Mary Juusela - föreläsare Speakers&friends

Mary Juusela

Lika Olika

Vi väljer sällan varandra men ändå ska det fungera. Alla dessa relationer. Varje dag.

Den sociala entreprenören, föreläsaren och medmänniskan Mary Juusela har i en världsunik studie om 700 svenska familjer tagit fasta exakt hur mycket vi påverkar varandra genom våra beteenden i vardagens alla möten. Till detta har hon i sitt verktyg Lika Olika-metoden, som använts av företagsledningar, chefer och medarbetare i över 200 svenska och internationella företag tagit fasta på de mänskliga verktyg vi alla har inom oss för att klara av att arbeta och leva tillsammans. Som ägare och vd för de sociala utbildningsföretagen Lika Olika och Equally Different Oy leder hon social förändring genom utbildningar i självledarskap och sociala förmågor i såväl Sverige som i Finland.

Mary föreläser för företag, skolor, organisationer, myndigheter och kommuner i Sverige, på Åland och i Finland om att vara bättre för varandra än bättre än varandra. Detta sker genom transformationsutbildningar samt insiktsresor inom empati och sociala kompetenser. Alla kan göra stor skillnad genom små handlingar för att stärka potential, produktivitet och tillsammanskraft!

 

Pressbild – Mary Juusela (foto: Åsa Olsson)

 

Så bokar du Mary Juusela

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ulla-Karin Eldh Bobeck

Tobias Ahlin

Johan Lindahl

Niklas Laninge

Mary Juusela - föreläsare Speakers&friends

Mary Juusela

,

Vill du boka Mary Juuselasom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Mary Juusela som föreläsare!