Hem / Föreläsare / Matilda Jarbin
Matilda Jarbin - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Matilda Jarbin

Cirkulär ekonomi & Lönsamt hållbarhetsarbete

Matilda Jarbin är hållbarhetschef, styrelseledamot, entreprenör och en av Sveriges topp 33 hållbarhetstalanger! Matilda är bland annat med och driver bolaget Godsinlösen Nordic (GIAB) vars affärsidé bygger på cirkulär ekonomi.

Matildas dagliga arbetsplats GIAB, är ett innovativt tillväxtbolag som implementerar processer och affärsmodeller i organisationer baserade på en cirkulär ekonomi. GIAB är ett av Sveriges bästa exempel på bolag som arbetar med cirkulär i praktiken och har en enastående tillväxt. Hon har bidragit starkt till den affärsstrategi som ligger till grund för företagets framgångar och givetvis till bolagets interna hållbarhetsarbete. Matilda har en förmåga att på ett positivt och inspirerande sätt medvetandegöra människor om vikten av en hållbar utveckling. Hon brinner för att driva samhällsutvecklingen mot en cirkulär ekonomi och är övertygad om att denna omställning är nödvändig för att bibehålla en ekonomiskt tillväxt inom planetens gränser.

Med mycket energi berättar Matilda hur man skapar ett lönsamt hållbarhetsarbete som en del av företags affärsstrategi. Hon kombinerar miljö, klimat och hållbarhetsfrågor med business. För att ett hållbarhetsarbete ska vara långsiktigt måste det vara lönsamt och med GIABs resa från 0 till 140 MSEK på fem år i bagaget vet Matilda hur.

Som talare är Matilda otroligt inspirerande och hon inger stort förtroende, energi och hopp om framtiden. Hon kombinerar kunskap om cirkulär ekonomi och strategiskt hållbarhetsarbete med konkreta och inspirerande exempel om hur man gör det i praktiken. Det märks att Matilda älskar att stå på scen och genom att alltid engagera sina åhörare är hon en mycket omtyckt föredragshållare. Matilda är van att tala i små intima sammanhang såväl som inför 1000-tals personer på konferenser.

Pressbild – Matilda Jarbin.

Så bokar du Matilda Jarbin

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anders Ekholm

Matilda Jarbin - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Matilda Jarbin

Vill du boka Matilda Jarbinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Matilda Jarbin som föreläsare!