Hem / Föreläsare / Mats Lewan
Mats Lewan - föreläsare - Speakers&friends

Mats Lewan

Mats Lewan är futuristen, journalisten och författaren som får din publik att förstå varför digitalisering och AI är så starka drivkrafter för förändring. Han förklarar hur vi kan förbereda oss för framtiden och ta de rätta besluten. På ett insiktsfullt sätt beskriver han också balansen mellan människor och maskiner, och visar att tekniken faktiskt kan låta oss människor bli mänskligare.
inom alltifrån arbetssätt och yrkesroller till affärsmodeller och ledarskap.

Digitaliseringens möjligheter
I grund och botten, påpekar Mats, är digitaliseringen inte annorlunda än tidigare stora teknikskiften som tryckpressen och ångmaskinen.  Vi anpassar oss till de nya förutsättningarna och hittar vår roll i en ny värld, som företag och individer. Skillnaden är att digitaliseringen ändrar så otroligt mycket på en gång. Och det går snabbare än någonsin tidigare.

Utvecklingen kan upplevas som hotfull men erbjuder samtidigt stora möjligheter. Så tar vi vara på möjligheterna, kan det visa sig att tekniken till slut låter oss människor bli mänskligare!

Föreläsare och en flitigt anlitad moderator
Med djup kunskap inom många teknikområden och med lång erfarenhet av att stå på scen, bidrar Mats till att göra konferensen eller inspirationsdagen till ett lyckat event. Inget område är för komplext. Mats ställer insiktsfulla och relevanta frågor som får föreläsarna att öppna upp nya perspektiv. Samtidigt engagerar han publiken så att stämningen blir avslappnad och hjärtlig.

Pressbild – Mats Lewan.

Så bokar du Mats Lewan

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Per Grankvist

Annakarin Nyberg

Amer Mohammed

Arne Elias Corneliussen

Vill du boka Mats Lewansom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Mats Lewan som föreläsare!