Hem / Föreläsare / Mattias Goldmann
Mattias Goldmann - föreläsare - Speakers&friends

Mattias Goldmann

Klimatarbete, energi och hållbarhet

Mattias Goldmann är en välkänd inspiratör och driven moderator inom klimat, energi och hållbarhet.

2016 utnämndes han till Mäktigast i Hållbarhetssverige, 2017 blev han runner-up i Årets Opinionsbildare och 2017 dubbades Mattias till riddare för sitt klimatarbete av franska regeringen och våren 2018 toppade han Retrievers lista över synlighet i klimatfrågan bland icke-politiskt anknutna. Mattias Goldmann är en inspirerande talare som fokuserar på möjligheter och relaterar till åhörarnas eller deltagarnas verklighet.

Mattias har över 100 publika framträdanden per år och kan anlitas för alltifrån korta trendspaningar över längre föredrag till moderator för konferenser och bollplank för ledningsgrupper. Mattias var tidigare VD för klimatkonsultfirman 2050 och talesperson för Gröna Bilister. Mattias har också varit informationskoordinator på riksdagen för Miljöpartiet, lokalpolitiker i Uppsala och lobbyist på pr-byrån Westander. 2009-2010 bodde Mattias i Kenya där han jobbade med klimatprojekt, vilket ofta återkommer i hans presentationer, det lokala och det globala går hand i hand!

Mattias Goldmann är Chief Sustainability Officer på Sweco, Europas största samhällsbyggarkoncern. Innan dess var Mattias vd för tankesmedjan Fores med 2030-sekretariatet, för en fossilbränsleoberoende fordonsflotta, som våren 2016 vann priset Bästa Innovation från Sweco. 2016 utnämndes han till Mäktigast i Hållbarhetssverige, 2017 blev han runner-up i Årets Opinionsbildare, hösten 2017 dubbades Mattias till riddare för sitt klimatarbete av franska regeringen och 2018 toppade han Retrievers lista över synlighet i klimatfrågan bland icke-politiskt anknutna.

Som det anstår en ofta anlitad talare, har Mattias en rider med vad han vill ska finnas på plats när han medverkar – och vad han vill undvika. Men det är inte divalater utan en grön lista som i sig är inspiration för det fortsatta arbetet. Vad den innehåller? Boka så får du se!

Så bokar du Mattias Goldmann

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Lars-Peter Loeld

Daniel Bergman

Mattias Goldmann - föreläsare - Speakers&friends

Mattias Goldmann

,

Vill du boka Mattias Goldmannsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Mattias Goldmann som föreläsare!