Hem / Föreläsare /Föreläsare Mental träning

Föreläsare Mental träning

På Speakers&friends förstår vi vikten av mental träning för att uppnå högsta prestanda i arbetslivet. Vi erbjuder några av landets bästa föreläsare inom mental träning, som kan inspirera och utrusta dig och dina medarbetare med rätt verktyg för att prestera på topp och samtidigt må bra på jobbet. Vill du boka en föreläsare inom mental träning?
Jana Söderberg - Boka föreläsning

Tekniker för att utveckla tankar och beteenden

Våra mental tränare är experter på att förmedla effektiva tekniker för att hantera stress, mål och tankar på ett produktivt sätt.

Genom våra föreläsningar får ni tillgång till praktiska metoder för att förbättras både individuellt och som team.

Inspirerande föreläsningar för att prestera på topp och må bra

Speakers&friends mentala tränare levererar inspirerande föreläsningar som fokuserar på att uppnå balans mellan arbete och välbefinnande. Vi hjälper er att hitta rätt föreläsare för att möta era specifika behov.

Boka företagsföreläsning med Speakers&friends

Vi erbjuder anpassade företagsföreläsningar som fokuserar på mental träning för att göra er starkare som team och individer på arbetsplatsen.

Oavsett om ni behöver en engångsföreläsning eller ett mer omfattande program, kan våra föreläsare erbjuda skräddarsydda lösningar för er verksamhet.

Optimera arbetsprestationen med mental styrka

Att optimera arbetsprestation genom mental styrka är en central del i dagens konkurrenskraftiga affärsvärld. På Speakers&friends förstår vi vikten av att stärka mental robusthet och smidighet bland anställda. Våra föreläsare och mentala tränare är experter på att förmedla tekniker som inte bara förbättrar individuell prestation utan även bidrar till en starkare, mer sammanhållen arbetsstyrka.

Genom våra anpassade föreläsningar och workshops får ditt team verktyg för att effektivt hantera stress, förbättra beslutsfattande och främja positiva arbetsrelationer. Det handlar om att skapa en mental grund som stöder både personlig och professionell tillväxt, vilket leder till bättre prestationer och ökad arbetstillfredsställelse.

Genom att investera i mental träning, investerar ni också i ert främsta kapital – era anställda. Med rätt mental träning kan ni förvänta er en arbetsplats som präglas av innovation, effektivitet och välmående.

Träna mentalt med våra experter

Mental träning är avgörande för att hantera både vardagliga utmaningar och stress på arbetsplatsen. Våra föreläsare och tränare ger er de verktyg ni behöver för att utveckla en stark mental grund. Att träna mentalt med våra experter på Speakers&friends är en investering i er personal och företags framgång.

Våra skickliga föreläsare specialiserar sig på att utrusta individer med tekniker och strategier som stärker mentalt fokus och motståndskraft. Genom inspirerande sessioner och praktiska övningar, lär ni er att effektivt hantera stress, förbättra koncentrationen och höja prestandan.

Mental coach från Speakers&friends

Hos oss på Speakers&friends hittar ni Sveriges mest kvalificerade mental tränare. De delar med sig av sin expertis och erfarenheter för att hjälpa er och ert företag att uppnå era mål.

Vanliga frågor och svar om föreläsare mental träning

Mejla eller ring någon av våra kontaktpersoner:

Relaterade föreläsare

Jana Söderberg

Lasse Gustavson

Kristina Paltén

Sofia Norgren

Mårten Nylén

Olof Röhlander