Hem / Föreläsare / Mikael Andersson

Mikael Andersson

Att göra det omöjliga möjligt – Mikael Unlimited.

Född utan armar och ben, Mikael Andersson är gift och har fyra barn. Han är egenföretagare och en av Sveriges, Norges och Finlands populäraste föreläsare.

Sedan 2001 har Mikael Andersson föreläst för 100 000-tals människor inom näringsliv, sjukvård, statliga verk, kommuner, fackförbund och folkrörelsen.
”Jag vill förmedla något som påverkar och förändrar människors syn på sig själva och vad som egentligen är möjligt. Utan att skuldbelägga, anvisa eller tala om för någon hur de borde göra eller skall leva för att bli lycklig eller mer framgångsrik”.

Inspiration, perspektiv och nya insikter.

I sina inspirerande och uppskattade föreläsningar berättar Mikael med ett smittande leende om mod, normalitet, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar.

Allvar och svårigheter blandas med humor och glädje i tvära kast. Du kan förvänta dig en mycket personlig föreläsning där Mikael använder många exempel från livet och vardagen för att förmedla sitt budskap. Men inte en människa lämnar salen utan att ha påverkats djupt.

Mikaels föreläsningar handlar om resurser och möjligheter i livet. Och om inspiration.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Ramona Karlsson

Anders Johnson

Magnus Hedman

Jörgen Oom

Mikael Andersson