Hem / Föreläsare / Mikael Andersson
Mikael Andersson - föreläsare - Speakers&friends

Mikael Andersson

Att göra det omöjliga möjligt – Mikael Unlimited

Född utan armar och ben, Mikael Andersson är gift och har fyra barn. Han är egenföretagare och en av Sveriges, Norges och Finlands populäraste föreläsare.

Sedan 2001 har Mikael Andersson föreläst för 100 000-tals människor inom näringsliv, sjukvård, statliga verk, kommuner, fackförbund och folkrörelsen.
”Jag vill förmedla något som påverkar och förändrar människors syn på sig själva och vad som egentligen är möjligt. Utan att skuldbelägga, anvisa eller tala om för någon hur de borde göra eller skall leva för att bli lycklig eller mer framgångsrik”.

 

Inspiration, perspektiv och nya insikter

I sina inspirerande och uppskattade föreläsningar berättar Mikael med ett smittande leende om mod, normalitet, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar.

Allvar och svårigheter blandas med humor och glädje i tvära kast. Du kan förvänta dig en mycket personlig föreläsning där Mikael använder många exempel från livet och vardagen för att förmedla sitt budskap. Men inte en människa lämnar salen utan att ha påverkats djupt.

Mikaels föreläsningar handlar om resurser och möjligheter i livet. Och om inspiration.

Så bokar du Mikael Andersson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Stefan Einhorn

Mohammed Mouaid och Caxton Njuki

Ann Linde

Robert Karjel

Mikael Andersson - föreläsare - Speakers&friends

Mikael Andersson

Vill du boka Mikael Anderssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Mikael Andersson som föreläsare!