Hem / Föreläsare / Mikael Genberg

Mikael Genberg

Mod, passion och kreativitet. När en omöjlig idé blir succé

Mikael Genberg är konstnären, innovatören och entreprenören som ifrågasätter gängse betraktelser av kreativa processer, framgångar och misslyckanden på ett avväpnande, underhållande sätt och som lämnar åhörarna med ett leende på läpparna och tanken att i morgon då djä-r.

Mikael Genberg har en bakgrund som traditionell konstnär men som  utvidgade sin vision till att kombinera konstnärskapet med entreprenörskap och projekt ingen trodde var möjliga. Men sina innovativa, fantasifulla och helt fantastiska hotellkedja tog han världen med storm. Trädhushotellet Hotell Hackspett, undervattenshotellet Utter Inn, Ooops hotell, Zanzibar undervattenshotell och Closette Kameleon är några av hans unika skapelser. För att inte tala om det röda huset med vita knutar på Globen som blev en populär turistattraktion i Stockholm.

Hans mest storslagna projekt är att sätta ett rött hus med vita knutar på månen! Ett projekt som tagit lång tid men som nu avancerar snabbt mot ett genomförande. En central del av Genbergs projekt har alltid varit att hitta samarbetsformer med kompletterande kompetenser. Mikaels unika förmåga att utveckla framgångsrika dynamiska samarbeten, vara lösningsorienterad och hitta nätverk som hjälper honom är en viktig del av hans föreläsningar. Han talar om vikten av att välja perspektiv på såväl sig själv som sin omvärld. Perspektiv som kan ge energi och stärka istället för att dra ner och vikten av ”pattern interruption”, att våga bryta mönster, våga tänka nytt, våga lyssna på varandra, dela idéer och våga släppa fram. Hans erfarenheter av att vända på tankar och se utmaningar från nya vinklar med målet att få en grupp att gå mot samma mål mot alla odds gör hans föreläsningar passande för alla som behöver få en energiinjektion och lättare kunna ta sig an samtidens utmaningar. Mikael föreläser på svenska eller engelska.

 

Mikael Genberg är en estradör i världsklass och hans karisma på scen smittar snabbt av sig till resten av publiken. Han fascinerar, underhåller och framför allt inspirerar människor till tanken att ingenting är omöjligt och att våga tro på sig själva.

Pressbild

Så bokar du Mikael Genberg som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Emma Stenström

Tobias Ahlin

Åsa Meland

Göran Carstedt

Mikael Genberg

Vill du boka Mikael Genbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Mikael Genberg som föreläsare!