Hem / Föreläsare / Milad Mohammadi
Milad Mohammadi - Förelasare

Milad Mohammadi

Lika barn leka bäst men olika barn hittar på de bästa lekarna

Född i Iran. Uppvuxen i Sverige. Med en bakgrund av diskriminering och utanförskap blev Milad Mohammadis drivkraft att skapa skillnad på riktigt. Som 27-åring förverkligade Milad sin dröm om att starta en högstadieskola i ett av Stockholms miljonprogramområden.

Milad Mohammadi har gjort skillnad. Han blev en av landets yngsta jurister och statsvetare med en dubbelexamen som 22-åring men det räckte inte med detta. Milad tyckte att han gjorde större skillnad genom att bygga upp sociala projekt, hålla ledarskapskurser och sprida sitt budskap genom att bli en av norden största föreläsare. Milad har hela tiden sin utgångspunkt i att våra olikheter är våra största möjligheter. Lika barn leka bäst, men olika barn hittar på de bästa lekarna. Han kämpar för mångfald, inkludering, jämlikhet och jämställdhet. Med sin berättelse i centrum inspirerar han med både skratt och tårar.

Milad har fått en rad utmärkelser såsom Årets talare, Årets inspiratör för en hållbar samhällsutveckling, en av Sveriges supertalanger och han fanns med på tidningen Resumés senaste lista på Sveriges superkommunikatörer. Han har idag förverkligat sin största dröm om att starta en högstadieskola i miljonprogrammen i Stockholm – Järvaskolan. Med skolan vill Milad och övriga intressenter i projektet skapa en modell för skolor i socioekonomiskt utsatta områden i Sverige och världen som förenar barn, föräldrar, näringsliv och samhällets olika sektorer. Idag har Milad lämnat över sin roll som rektor och är strategisk rådgivare för att kunna fortsätta utveckla modellen och andra projekt.

”Milad var den bästa föreläsaren på Vinterkonferensen på Friends Arena och förtjänade sina stående ovationer. Han är dessutom den enda föreläsaren som har fått högre betyg än mig!” – Petter Stordalen, grundare Nordic Choice

”En av Sveriges bästa föreläsare och retoriker.” – Elaine Eksvärd, VD Snacka Snyggt

”Milad Mohammadi är en extremt kompetent, passionerad och vass föreläsare som stöttat Swedbank i många år.” – Michael Wolf, fd VD Swedbank

”En otrolig talare som inspirerat oss på Spotify.” – Daniel Ek, VD Spotify

”Vill ni utbildade av den absolut främsta föreläsaren i Sverige? Välj Milad.” – Karl-Johan Persson, fd VD HM

”En enastående föreläsare som förgyllde vår globala ledarträff.” – Börje Ekholm, VD Ericsson

Pressbild

Så bokar du Milad Mohammadi

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Klerfelt

Caroline af Ugglas

Folke Rydén

Anna Rosengren

Milad Mohammadi - Förelasare

Milad Mohammadi

Vill du boka Milad Mohammadisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Milad Mohammadi som föreläsare!