Hem / Föreläsare / Mona Riabacke
Mona Riabacke - föreläsare - Speakers&friends - foto: David Lagerlöf - profilbild

Mona Riabacke

Bättre beslut, bättre resultat – på jobbet och i livet

Mona Riabacke, doktor i beslutsfattande, föreläser tankeväckande om vad som styr vårt beslutsfattande och guidar oss rätt i en djungel av valmöjligheter. Med en ökad medvetenhet om hur vi fungerar kan vi leda oss själva till klokare beslut och bättre resultat.

Den komplexa och snabbt föränderliga värld vi lever i idag ställer allt högre krav på vår förmåga att fatta beslut i såväl affärsvärlden som i livet i stort. Valmöjligheterna är många, informationsmängden enorm och osäkerheten stor. Samtidigt har våra hjärnor inte utvecklats nämnvärt på över 30 000 år, vilket kan göra oss osäkra i vissa situationer. Hur kan vi veta när vi ska lita på vårt intellekt eller gå på vår magkänsla?

 

Om Mona Riabacke

Mona Riabacke brinner för att hjälpa företag och organisationer att vässa sitt beslutsfattande och att nå människor som verkligen vill göra skillnad i sina och andras liv.

Ari och Mona Riabacke - föreläsare - Speakers&friends - foto: David Lagerlöf
Ari & Mona Riabacke. Foto: David Lagerlöf

Mona är filosofie doktor i risk- och beslutsanalys och har tidigare undervisat på Stockholms Universitet samt jobbat som projektledare inom Business Intelligence. Sedan 2011 driver hon tillsammans med sin man, Ari Riabacke, Riabacke & Co som hjälper företag och organisationer att förbättra sitt beslutsfattande genom föreläsningar, workshops, utbildningar och mentorskap.

Mona är även författare till den bästsäljande boken Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut. Boken har kommit ut på flera språk och uppskattas för sitt lättsamma sätt att förmedla forskningsbaserad kunskap på ett sätt som alla kan ta till sig. Den har också blivit nominerad till årets HR-bok.

År 2017 startade Mona tillsammans med sin man Beslutspodden. Denna podcast etablerade sig snabbt högt upp på listan över populäraste näringslivspoddar i Sverige.

 

Föreläsningar med Mona

Under en Mona Riabacke-föreläsning får du konkret information – i teorin och praktiken – kring hur du blir en bättre beslutsfattare. Du får en djupare insikt om dig själv och hur du fattar beslut.

Monas skräddarsydda föreläsningar passar lika bra för kick-offs, kundmöten och personalkonferenser där alla deltar, som för högsta ledningsnivå.

Exempel på föreläsningsteman:

  • Framtidens beslutsfattande i en snabbt föränderlig värld
  • Att leda sig själv och andra i tider av osäkerhet
  • Grupper, kultur och att jobba bättre tillsammans

 

Mona Riabacke - föreläsare - Speakers&friends - foto: David Lagerlöf Mona Riabacke - föreläsare - Speakers&friends - foto: David Lagerlöf Mona Riabacke - föreläsare - Speakers&friends - foto: David Lagerlöf

Foto: David Lagerlöf

 

Pressbild – Mona Riabacke (foto: David Lagerlöf)

Så bokar du Mona Riabacke

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Maria Wetterstrand

Carin Götblad

Amanda Lundeteg

Mona Riabacke - föreläsare - Speakers&friends - foto: David Lagerlöf - profilbild

Mona Riabacke

,

Vill du boka Mona Riabackesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Mona Riabacke som föreläsare!