Hem / Föreläsare / Morgan Alling
Morgan Alling - föreläsare - Speakers&friends

Morgan Alling

Konsten att hantera besvärliga människor

Visst kan man kombinera konflikthantering med insiktsfullhet och en stor portion humor. Det gör i alla fall Morgan Alling i sina föreläsningar, där han med utgångspunkt från egna erfarenheter ger åhörarna verktyg till att förändra sina liv.

Söker du en föreläsare som med humor och igenkänning kan ge inspiration och insikter om hur man förändrar sitt liv och samtidigt kan lära ut hur man hantera konflikter? I så fall är Morgan Alling föreläsaren för dig. Med sin livsresa som utgångspunkt ger Morgan åhörarna verktyg till att förändra sina liv, med många skratt på vägen.

Det var efter Morgans uppmärksammade och omtyckta sommarprogram 2009, där han bland annat berättade om sin trassliga barndom, som han fick förfrågan om att skriva en bok. Det resulterade i ”Kriget är slut” som handlar om hur han hanterade barndomens svårigheter och hur det har format den han är idag. I sin föreläsning berättar han om hur han lyckades bryta det sociala mönstret och omsätta det skadliga till något positivt.

Morgan föreläser även om kommunikationsproblem. Under föreläsningen tar Morgan upp konflikter kopplade till ledarskap, men också konflikter som finns på det individuella och personliga planet. Dessutom lär han ut konkreta sätt att hantera konflikter på, både i jobbet och i hemmet.

Morgan Alling är skådespelare, regissör och manusförfattare. Han är känd och populär från Let’s Dance i TV4, sommarlovsprogrammet Tippen i SVT och storfilmer som Arn. Morgan har på senare år, parallellt med sin karriär inom teater, TV och film, arbetat som föreläsare med inriktning på konflikthantering och vända motgångar till framgångar.

Så bokar du Morgan Alling

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Mia Törnblom

Tobias Karlsson

Morgan Alling - föreläsare - Speakers&friends

Morgan Alling

Vill du boka Morgan Allingsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Morgan Alling som föreläsare!