Hem / Föreläsare / Nicholas Fernholm
Nicholas Fernholm - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Nicholas Fernholm

Automation är inte lösningen, det är verktyget

Förändring har aldrig skett så snabbt som det gör idag. Vi förändrar hur vi organiserar oss, tekniken vi använder och våra arbetsuppgifter. Ny teknik såsom AI, robotik och big data estimeras automatisera 50% av arbetsuppgifterna som finns idag inom 15 år. Hur ska vi agera när komplexiteten ökar och förändring är en del av vardagen?

På frågan ovan har många organisationer svaret att implementera mer policys, regler, riktlinjer och administration. Samtidigt som detta sker flyr unga personer från arbetsplats till arbetsplats i sökande efter ”nått mer”. Ett enormt generationsskifte sker idag på arbetsmarknaden. Inom ca. 7 år estimeras 75% av arbetskraften bestå av unga personer som växt upp med mobiler i händerna. Hur ska man säkerställa att man kan hantera komplexiteten idag samtidigt som man attraherar och behåller unga generationen?

Nicholas Fernholm har akademisk bakgrund inom strategisk logistik samt ekonomi. Han har flera års erfarenhet av att arbeta med implementation samt produktion av innovativa lösningar på företag. Bland annat är han ansvarig för transportrobotarna på Nya Karolinska i Solna. Nicholas har direkt kontakt med den nyaste tekniken och vet vad som kommer påverka er organisation i framtiden.

En inspirerande och underhållande föreläsning med fokus på det viktigaste för er organisation!

 

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Nicholas Fernholm som föreläsare!

Så bokar du Nicholas Fernholm som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Vendela Ragnarsson

Ylva M Andersson

Olof Röhlander

Nicholas Fernholm - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Nicholas Fernholm

Vill du boka Nicholas Fernholmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Nicholas Fernholm som föreläsare!