Hem / Föreläsare / Niklas Delmar
Niklas Delmar - föreläsare - Speakers&friends

Niklas Delmar

Kraften i ett starkt medarbetarengagemang – viktigare än någonsin!

Niklas Delmar är en av grundarna till HejEngagemang och han är just nu aktuell som en av författarna till boken Börja göra – en handbok i ledarskap, medarbetarskap och medarbetarkommunikation utgiven tillsammans med Liber AB.

I föreläsningen ”Kraften i ett starkt medarbetararrangemang- viktigare än någonsin” blandar Niklas Delmar humor med allvar kopplat till hur vi i dessa tider av stor ovisshet och förändring skapar förutsättningar för oss själva och för andra att må och prestera bra över tid. Du bjuds även på konkreta tips och verktyg som du kan använda direkt för att öka ditt eget och andras engagemang, motivation och välmående.

Niklas föreläsning har sitt ursprung i den senaste arbetspsykologiforskningen och han blandar teori med praktiska exempel från sin tidigare erfarenhet som ledare samt från alla de uppdrag han har arbetat med gällande organisationsutveckling de senaste åren.

 

Föreläsningen ”Kraften i ett starkt medarbetarengagemang”

Målgrupp: alla medarbetare, ledningsgrupp och chefer

Längd: vanligtvis mellan 45 minuter och 90 minuter. Går med fördel att bygga ut till en tvåtimmars-workshop.

Föreläsningen ges i det fysiska rummet eller digitalt på antingen svenska eller engelska.

Ur innehållet:

  • Effekten vi får ut av ett högt engagemang och en hög grad av inre motivation
  • Chokladkakan – hur forskningen säger att vi ska baka kakan för att bygga välmående och högpresterande organisationer och team
  • Digitala trender kommer och går – våra psykologiska behov består
  • Alla är vi ledare och medarbetare – eller?
  • Tillsammans är starkare – ensam är inte stark
  • Så skapar vi förutsättningar för andra att må och prestera bra över tid
  • 100% ansvar – vem är ansvarig för ditt eget engagemang?
  • Engagemangsprofilen – hur vi skapar de bästa av förutsättningar för engagemang och välmående för oss själva

 

Om Niklas Delmar

Niklas arbetar med engagemangs-, motivations- och ledarskapsfrågor som föreläsare, utbildare, rådgivare, facilitator och moderator.

Han har under flera år arbetat med att bygga starka team i tider av stora förändringar. Hans styrka är att se potentialen i varje individ och organisation. Niklas brinner för att engagera och motivera medarbetare och han har arbetat med detta under längre tid och i olika roller.

Några exempel på uppdrag är som marknadschef för L’Oréal Paris, som VD för en digital kommunikationsbyrå och som VD för ett av Sveriges ledande rekryteringsnätverk.

Sagt om Niklas:

”Organisationen hade ett behov av en talare som kunde nå fram till en stor internationell publik med väldigt olika bakgrund och förutsättningar. Niklas gjorde precis det och mycket mer!

Med stor passion och väldigt mycket energi så höll han oss, genom praktiska exempel tagna från hans egna verklighet, trollbundna under hela tiden han var på scen.

På ett inspirerande och varmt sätt kunde Niklas berätta om sin egen resa och erfarenheter, vilket gjorde allt väldigt autentiskt och alla tips lätta att ta till sig. Vi ville ha en person som alla i publiken kunde relatera till och känna ”kan han göra det så kan jag också åstadkomma en förändring”, Niklas möjliggjorde precis det!

Niklas Delmar var en av ett par talare hos oss, ALLA pratade om Niklas efteråt!”
— Filip Alderin, Global Business Area, CFO.

 

Pressbild

Kraften i ett starkt medarbetararengagemang med Niklas Delmar.

Så bokar du Niklas Delmar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Stina Oscarson

Fredrik Reinfeldt

Klas Hallberg

Niklas Delmar - föreläsare - Speakers&friends

Niklas Delmar

,

Vill du boka Niklas Delmarsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Niklas Delmar som föreläsare!