Hem / Föreläsare / Niklas Laninge
Niklas Laninge - föreläsare - Speakers&friends

Niklas Laninge

Beteendedesign.

Niklas Laninge är psykolog och expert på beteenden. Han har  bl.a. skrivit böckerna beteendedesignböckerna ”Beteendedesign”, ”Digitala Beteenden” och ”Beslutsfällan”. Han har startat och drivit en rad företag som på olika sätt använt teknik för att hjälpa människor att förändra beteenden. 

Sedan 2011 har Niklas föreläst och hjälpt företag att använda insikter från fältet beteendeekonomi för att skapa bättre produkter och tjänster. Han var den första i Sverige som började arbeta med metoden ”nudging”, vars skapare Richard Thaler vann Nobelpriset i ekonomi 2017. Företag som KPA Pension, SEB och Doberman har tagit hjälp av Niklas för att förstå vad som driver människors beteenden och för att förstå varför vi människor gör som vi gör.

Niklas föreläsning Beteendedesign- psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar, lär dig mer om några av de mest vanliga tankefelen som vi människor begår. Föreläsningen hjälper dig också att se hur du, dina kollegor och din organisation kan använda beteendedesign för att påverka andra. Som en bonus kommer du som åhörare också att bli mer resistent mot den beteendedesign som andra använder på dig – och det är många som gör det. Idag är beteendedesigner en given roll på alla de stora teknikbolagen. Facebook och Google har exempelvis hundratals anställda som arbetar med psykologins hjälp och försöker skapa bättre och mer beroendeframkallande produkter och tjänster.

Pressbild – Niklas Laninge.

Så bokar du Niklas Laninge

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Hélène Barnekow

Vendela Ragnarsson

Göran Carstedt

Ami Hemviken

Niklas Laninge - föreläsare - Speakers&friends

Niklas Laninge

Vill du boka Niklas Laningesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Niklas Laninge som föreläsare!