Hem / Föreläsare / Olof Röhlander
Olof Röhlander - Boka föreläsning

Olof Röhlander

Bra är det nya bäst – Verklig motivation och arbetslust

Olof Röhlander är föreläsaren som inspirerar! Skrattfest är ett bra ord för denna roliga föreläsning, som tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje – på riktigt. 

Sprunget ur den senaste forskningen, tillsammans med hans egna erfarenheter, fokuserar Olof Röhlander på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter, och hur vi därmed kan få en bra dag – igen. Inspirerande, roliga och lärorika 60-90 minuter fyllda med energi, skratt och igenkänning!

 

Föreläsningen ”Bra är det nya bäst – Verklig motivation och arbetslust”

Ur innehållet:

  • Tänk stenskott
  • Därför är bra bättre än bäst
  • Hur får man en bra dag – igen?
  • Inre mål vs. yttre mål och inre motivation vs. yttre motivation
  • Förändring, och hur olika vi hanterar den – vagnen och hunden
  • Motivation utifrån ny forskning: Självbestämmandeteorin (SBT)
  • Så skapar vi riktig arbetsglädje
  • Konsten att få ihop livet

Målgrupp
Denna föreläsning är givande för hela företaget – för både medarbetare och chefer –  samt för kunder, kommuner och landsting, och för både små och stora avdelningar.

När behövs den?
Den passar alla typer av möten, kundevent, medarbetardagar, arbetsmiljödagar, inspirationsdagar, kickoffer, årsmöten och träffar där man samlar hela företaget eller avdelningen. Föreläsningen kan också vara en belöning för bra arbete, firande, eller när det behövs komma in ny energi – när ni vill höja konferensen med ett inspirerande, roligt och tänkvärt föredrag. Olof anpassar alltid föredragets innehåll efter målgrupp och syfte.

Övrigt
Med denna näringslivsanpassade och forskningsbaserade föreläsning sätter Olof fingret på kärnan i det vi alla letar efter i en organisation som ständigt förändras. På sitt sedvanligt inspirerande, energivande och roliga sätt presenterar han konkreta tankar och idéer som säkerställer både arbetsglädje, nöjda kunder och bra resultat.

Men trots att skratten avlöser varandra i de olika igenkännande historierna och jordnära exempel som Olof beskriver, finns här också ett djup som gör att budskapet och innehållet sitter kvar efteråt. Olof lever nämligen efter devisen att ett föredrag inte ska vara en tomteblossaktivitet, utan skapa lång brinntid.

Olof talar gärna i 60-90 minuter (max 60 om digitalt). Han har alltid ett telefonmöte innan, så att kundens förväntningar matchar innehållet i föreläsningen. Olof föreläser även på engelska.

 

Om Olof

Olof Röhlander har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Han vet vad som behöver göras för att vi ska fortsätta vara relevanta och hållbart framgångsrika i en digitaliserad värld som ständigt startar om. Han har utnämnts sex gånger till Årets Talare/Årets Föreläsare.

Det växer ingen mossa på rullande stenar. Det visar inspiratören Olof Röhlander med all önskvärd tydlighet. De senaste åren har han skrivit flera böcker om ledarskap, arbetsglädje och motivation, samt hållit närmare 2000 föredrag. Förutom nya böcker och föreläsningsturnéer har han bland annat hunnit med att släppa podcast tillsammans med Lasse Berghagen och varit både Sommar- och Vinterpratare i P1.

 

Uppskattad föreläsare

Olofs föredrag är högt uppskattade och väldigt omtyckta. Exempelvis under Stora Säljdagen erhöll Olof av publiken det högsta betyget av alla talare på samtliga orter.

”Ännu en gång ett hjärtligt tack för ett alldeles lysande framträdande” / Gun-Britt Einar, Kanslichef Karolinska Institutet

”Tack för ett fantastiskt framträdande, kanonbra innehåll och proffsigt framförande, både personligt, angeläget och allmängiltigt. Du vävde in våra värderingar snyggt!” / Anneli Angeling VD Frontit

 

 

Pressbild – Olof Röhlander

Så bokar du Olof Röhlander som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

PG Wettsjö

Thomas Ek

Brita Zackari

Gunnar Söderström

Olof Röhlander - Boka föreläsning

Olof Röhlander

,

Vill du boka Olof Röhlandersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Olof Röhlander som föreläsare!