Hem / Föreläsare / Örjan Olsson

Örjan Olsson

Kommunikation, beteende och ledarskap.

Sedan början av 90-talet har Örjan arbetat som utbildare och coach inom de två egenägda bolagen Going Places och Highlights. Från starten på 90-talet, då det var mest turism- och resenäringen som sälj- och servicetränades, har allt fler organisationer, företag och branscher adderats till referenslistan.

Örjan Olsson driver både ofta och med framgång uppdrag med sälj-, service-, kommunikations-, beteende- och ledarskapsträning i grupp samt personlig coaching i kundens miljö. Företag som exempelvis BDS, Stöten i Sälen, Stenungsunds Kommun, Göteborg & Co, Länsförsäkringar, Liseberg, Choice Hotels, SCR och ICA är kunder som Örjan samarbetar med.

Han är även involverad inom andra delar av näringslivet via delägarskap i en reklambyrå och två mindre fastighetsutvecklingsbolag. Några av fördelarna med detta är förståelsen för ”verkligheten” och dess problemställningar och utmaningar som hela tiden finns nära.

”Min filosofi handlar helt enkelt om att hjälpa motparten (kunden/medarbetaren/leverantören) att köpa mig som person, samt den vara, tjänst eller idé jag själv står för, genom att försöka agera coachande istället för säljande. Människan har alltid ogillat att bli såld, men vill väldigt ofta köpa. Mitt kall är att hjälpa till med att få var och en att inse möjligheterna med att lyckas med detta”, förklarar Örjan Olsson.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Mark C. Thompson

Magnus Helgesson

Dan Hasson

Örjan Olsson