Hem / Föreläsare / Örjan Olsson
Örjan Olsson - föreläsare - Speakers&friends

Örjan Olsson

Kommunikation, beteende och ledarskap

Sedan början av 90-talet har Örjan arbetat som utbildare och coach inom de två egenägda bolagen Going Places och Highlights. Från starten på 90-talet, då det var mest turism- och resenäringen som sälj- och servicetränades, har allt fler organisationer, företag och branscher adderats till referenslistan.

Örjan Olsson driver både ofta och med framgång uppdrag med sälj-, service-, kommunikations-, beteende- och ledarskapsträning i grupp samt personlig coaching i kundens miljö. Företag som exempelvis BDS, Stöten i Sälen, Stenungsunds Kommun, Göteborg & Co, Länsförsäkringar, Liseberg, Choice Hotels, SCR och ICA är kunder som Örjan samarbetar med.

Han är även involverad inom andra delar av näringslivet via delägarskap i en reklambyrå och två mindre fastighetsutvecklingsbolag. Några av fördelarna med detta är förståelsen för ”verkligheten” och dess problemställningar och utmaningar som hela tiden finns nära.

”Min filosofi handlar helt enkelt om att hjälpa motparten (kunden/medarbetaren/leverantören) att köpa mig som person, samt den vara, tjänst eller idé jag själv står för, genom att försöka agera coachande istället för säljande. Människan har alltid ogillat att bli såld, men vill väldigt ofta köpa. Mitt kall är att hjälpa till med att få var och en att inse möjligheterna med att lyckas med detta”, förklarar Örjan Olsson.

Så bokar du Örjan Olsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ing-Marie Persson

Karin Adelsköld

Kajsa Balkfors

Torbjörn Eriksson

Örjan Olsson - föreläsare - Speakers&friends

Örjan Olsson

Vill du boka Örjan Olssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Örjan Olsson som föreläsare!