Hem / Föreläsare / Paal Evjenth
Paal Evjenth - Boka föreläsning - Boka föreläsare

Paal Evjenth

Vinnande attityder

Paal Evjenth är en föreläsare och inspiratör som är uppskattad för sin energi, humor och kunskaper inom motivation och personlig utveckling. Han föreläser om attityd & inställning, kundvård, kundserviceutbildning och motivation.

Paal är övertygad om att vi alla är födda vinnare. Som barn har vi grundutbudet av vinnaregenskaperna inom oss, starkt självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet. Tyvärr ser vi inte dessa egenskaper lika ofta hos vuxna eftersom de ofta försvagas av yttre påverkan. Paal föreläser om hur vi tar vara på och utvecklar dessa egenskaper. Han är övertygad om att vi människor tar till oss kunskap när vi har roligt därför är humor och högt tempo viktiga faktorer i alla hans föreläsningar och utbildningar.

Paal Evjenth talar om hur våra attityder skapas och om hur man på enkla sätt kan ändra vanor för att utveckla en positiv och vinnande attityd. Han pekar på hur du med rätt inställning upplever större arbetsglädje, bättre arbetsklimat, högre resultat och bättre livskvalitet.

Inspiratören Paal Evjenth har arbetat som föreläsare sedan 1981. Genom åren har han genomfört över 2000 föreläsningar, vilket gör honom till en av Skandinaviens mest erfarna föreläsare. Med så lång erfarenhet av motivations- och kundserviceutbildning kan han sätta ihop föreläsningar och utbildningar för att möta en mängd olika behov. Uppdragen varierar från korta framföranden på en kickoff till tredagarsseminarier.

Efter att ha varit verksam som utbildare på Irland i fyra år kan Paal genomföra sina framföranden på engelska med samma tempo och energi.

 

Pressbild

Så bokar du Paal Evjenth

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Angelica Frithiof

Jesper Ek

Hélène Barnekow

Paal Evjenth - Boka föreläsning - Boka föreläsare

Paal Evjenth

,

Vill du boka Paal Evjenthsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Paal Evjenth som föreläsare!