Hem / Föreläsare / Pär Lager
Pär Lager - Boka föreläsning

Pär Lager

En högpresterande och hållbar organisation

Pär Lager har gedigna ledarerfarenheter från börsnoterat internationellt företag, mellanstora ägarledda bolag, startups samt offentlig sektor. Idag är Pär VD och koncernchef för en av Sveriges och Norges ledande utbildningskoncerner samt sitter i flera styrelser för både företag och organisationer. Pär har varit med och startat upp ett socialt företag i Tanzania som arbetar med e-learning för grundskolan samt är initiativtagare till mötesplatsen EdTech Sweden, om hur digitalisering kan skapa värde för skola och utbildning.

Pär Lager har genom sina olika ledarroller fått en bred erfarenhet inom ledarskap, omvärldsanalys, innovation och kommunikation. Han är själv en mycket entusiasmerande ledare som ser värdet av att använda omvärldsanalys och kommunikation som viktiga verktyg för att skapa starka, hållbara och innovativa organisationer som når ambitiösa mål och släpper lös den fulla potentialen ur medarbetare och hela organisationen.

 

Föreläsningar med Pär Lager

Pär lager är känd för att anpassa sina föreläsningar och använder såväl sin egen erfarenhet som andras lärdomar och aktuell forskning. Han är en inspirerande föreläsare som förmedlar mycket energi och använder sig ofta av praktiska exempel i tal, ljud och bild.

Pär föreläser kring framförallt dessa ämnen:

  • Omvärldsanalys, framtid och trender
  • Ledarskap – från vision och strategi till medarbetarskap
  • Smart intern- och extern kommunikation och det kommunikativa ledarskapet
  • Innovation och utveckling – hur företag och organisationer hanterar ”Disruptive Technologies”

Tidigare var Pär Lager VD för reklam- och kommunikationsskolan Berghs School Of Communication. Under den perioden gick Berghs från att vara en välrenommerad svensk skola till att bli internationellt erkänd. Berghs utsågs under perioden till världens bästa kommunikationsskola två år i rad av Cannes Lions, världens främsta mötesplats och tävling inom kreativitet och kommunikation.

Pär har också en bakgrund som affärsutvecklingschef i börsbolaget Sifo Group, politiskt sakkunnig på Utbildningsdepartementet samt chef för strategi och omvärldsanalys på Svenska Spel och sitter med i flera styrelser.

 

Pressbild – Pär Lager

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - guld

Så bokar du Pär Lager som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Robin Teigland

Stefan Fölster

Sofie Lindblom

Svante Randlert

Vill du boka Pär Lagersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Pär Lager som föreläsare!